Bodybalance

Igår ja ju jag och körde ett bodybalance pass och det va precis sådär skönt och härligt för min kropp som det brukar vara. Jag kan riktigt höra och känna hur den tackar mig för varje gång som jag går på ett det passet eller nått liknande. 

Efter passet så blev det att lite sådär halv jätte snabbt att åka hem i ilfart. Eller så fort som sl till låter. In på Ica köpa mat sen hem duscha och göra i ordning mig oxå lite sådär ganska så snabbt. Jag typ sminkade mig, klädde på mig, fönade håret och gjorde i ordning min mat samtidigt. Jag skulle nämligen åka ner till stora vika och till Madde. Där nere va oxå Izza och Sara. Vi skulle ses kl 18:00. Haha men jag kom hem till min lägenhet vid 17:45. Så ja ni kan ju själva räkna ut att jag blev lite sen. Men tillslut blev jag klar och kunde åka ner. 

Lyssnade på matchen i bilen och när jag hoppade ur bilen då stod det 2-2. När jag kom in till Madde så stod det 3-2. Dom hade lyckats hinna göra mål på den tiden det tog för mig att springa från bilen och hem till henne. Men det va jätte trevligt igår. Det va mysigt att bara va hemma hos henne äta gott både mat och godis :) och sen att kolla på film. Vi började ju såklart med att kolla på hockeyn och efter det blev det en film som hette safe haven. Det va mycket bra. Sen så åkte jag hem vid 23:30. Men innan jag åkte hem till mig så åkte jag ner till nynäs och hämtade min mamma som hade vart ute i nynäs. Det va nån företagsföreningsfest på utsikten i nynäs. Så när jag va hos Madde så hade jag skickat ett sms till henne och frågat om hon ville ha skjuts hem och det ville hon jätte gärna. 

Så jag plockade upp henne på Willys parkering och åkte sen till Ösmo och lämnade av henne innan jag åkte hem. Jag tänkte att det är ju inte direkt nån typer omväg för mig att plocka upp henne innan jag åker hem. Efter som jag ändå va nere åt det hållet. Och det är ju inte så ofta som hon är ute och jag är nere i Ösmo samtidigt. Skönt för henne att slippa åka kommunalt hem när det är mörkt och kallt. Hon blev jätte glad och jag samlade pluspoäng. Haha eller snarare ställde upp tillbaka med tanke på hur mycket dom alltid har ställt upp och hjälp mig i olika situationer. 

Jag kom hem vid 00:30 och då va jag trött. Då va det bara av med sminket och bums i säng. Jag sov som en sten hela natten. 

Nymålade naglar och med bodybalance vänliga kläder va jag redo för att åka till sats. 




Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0