Fredag

Ja jag kan ju börja med att säga att jag mår så mycket bättre. Hungern är tillbaka och illamåendet är som bortblåst :). Jag känner mig som mitt vanliga jag igen. Härligt. 

Igår blev det att köra ett bodypump pass efter jobbet. Haha och jag kände mig ganska så starkt för till granne hade jag en testosteron-spänn-Sven kille. Han envisades med att till varje låt lassa på alldeles för mycket vikt på stången. För att sen typ bara klara av att göra typ 3 reps av 10. För att sen kasta av vikter så att han kunde fortsätta. Det va så att jag fick akta mina stakars kära tår. Ja om jag inte ville få dom krossade under en 10 kilos vikt. Han började med mer vikt på stången än vad jag hade och avslutade med mindre än vad jag hade. Då kände jag mig både rutinerad och stark ;). Training like a girl ;). Men det va skönt att få komma till gymmet och köra ett ordentligt pass och köra igenom kroppen ordentligt. 

Men haha i morse när jag vaknade så kändes det mindre skönt. Då tackade jag mig själv för att jag hade bokat av Grit passet och istället bokat in mig på ett cykelpass på 30 min som heter 30-20-10 och sen ett satscore pass på Globen. Träningsvärken som kändes typ i alla muskler i hela kroppen räckte för att båda klasserna skulle bli en utmaning. Efter båda passet och vi kom ut ur salen så kände jag direkt en doft som jag känner igen och älskar. Nämligen doften av pannkakor. Kollar mig omkring. Och känner att nej det kan ju inte lukta pannkakor jag måste inbilla mig. Men det luktar verkligen pannkakor. Tänker att herregud jag måste verkligen va dötts hungrig. Börjar till och mer hallucinera om att det luktar pannkakor. Kommer till receptionen och runt och där sitter personalen och gräddad våfflor =). Jag hade inte inbillat mig om att jag kände lukten av pannkakor. Okej det va inte just pannkakor men våfflor och det luktar ju typ nästan likadant. Och på frågan om jag åt nån på vägen därifrån. Så är svart på den frågan. själv klart att jag gjorde. Och den va super duper gudomligt god. 

Sen åkte jag till jobbet och krigade hela vägen till kl:19:00. Det gick mycket bra. Det va en del att göra så dagen gick ganska så fort. Men vi hade såklart radion inställd på hockey när Sverige skulle spela. Kul att dom tillslut vann. Även om det inte va helt lätt för dom. 

Men så har vi ju oxå alla hjärtans dag idag. Jag är inte riktigt helt överförtjust i denna dag. Jag tycker att det är lite överreklamerat och att det bara är ännu ett sätt för branschen att dra in en jäkla massa extra pengar. På blommor, chocklad, praliner, hjärtformade saker och annat krimskrams. Det är som att det bara är en dag om året som man behöver anstränga sig. Dom resterande övriga 364 dagar kan man bara skita i det. Haha en allmänt bitter tjej. 

Nej så idag ska jag älska mig själv lite extra mycket. 

I morgon blir det en massa träning och sen ska jag till stora vika och kolla på film =). Men ha det sååå bäst. 




Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0