Ledig fredag

Idag har jag haft en sånär härlig ledig fredag. Det va helt underbart. Jag började med att sova till kl:08:00. Det va helt fantastiskt att få sova ut och få vakna upp av mig själv. Då blev det att direkt dra på sig spring kläderna och ge sig ut. Det va ett bra springa väder. Det va inte för kallt. Så jag behövde inte ha varken vantar eller mössa. Utom det va bara på med kläderna och sen att ge sig ut. Det fick bli en lagom runda på ca 7 km. Det va så skönt att få komma ut och springa en vända. Det va ju sjukt länge sen som jag va ute och sprang. Så det blev en mycket bra start på min lediga fredag =)

Sen blev det att duscha och äta frukost. Så skönt att äta frukost i lugn och ro. Sen drog jag på mig nya torra träningskläder och drog iväg till sats Regeringsgatan för att köra ett Cross training pass. Det jag älskar med att köra Cross training är att det är olika upplägg beroende på vem det är som håller i passet. För det är en pt som lägger upp passet och som bestämmer vad och vart man ska göra olika saker. Ibland så har en pt fokus på styrka och en annan man ha fokus på puls. Men en sakr säkert i alla fall och det är att ET alltid är sjukt jobbigt och jäkligt roligt. Idag va inget undantag. Det va fokus på typ allt kändes det som. Men mycket mjölksyra träning och ja jag kommer nog att ha hittat minst en ny muskel i morgon som har legat i dvala lite för länge ;). 

Sen åkte jag hem åt min blåbärsgröt tog det lugnt ett tag och laddade om mina personliga batterier. Jag hade nämligen lite spontant bokat in mig på att köra ett Grit strength pass på sats Haninge. Jag tycker att det är kul att träna i Haninge för att man börjar och känna igen folket som går på dom passen :). 

Så jag tog bussen ner ( det regnade ). Så det va allt annat än mysigt väder. Men tog en buss så att jag hade ca 30 min passet skulle börja. Så att jag kunde springa en 10 min på bandet och värma upp kroppen lite. Passet gick kanon bra. Jag kände mig stark och pigg i kroppen så lassade på med 10 kilo på varje sida av stången och körde bara med den. Det va tungt och det va så lättnad när arbetet med stången är över och man går över till att jobba med egen kroppsvikt. När passet är slut så är det så härligt. Den känslan är obeskrivlig. Det är som att jaaaa jag klarade det. Jag lever och det är över. Men när man håller på så tänker man bara att nej nu dör jag och varför utsätter jag mig för det här gång på gång. 

Efter passet gick jag en 5 min och sen blev det att stretcha ut kroppen ordentligt inna jag tog bussen hem. För det regnade fortfarande. 

Men nu blir det inte så mycket mer än att inta soffläget innan det blir en förflyttning till sängen




Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0