Morgon stund

Det här med att morgonstund ska ha nån form av guld smak i mun tror jag inte riktigt stämmer. För jag mådde illa och min första tanke va snälla skjut mig nån i morse när klockradion började att spela, alla lampor tändes och mobilens alarm drog igång att ringa 05:00. Dax att stiga upp för att köra ett cykel pass innan jobbet. Jag tvingade mig upp och åkte in till stan. Man så fort jag hoppade på cykeln och klassen drog i gång ja då blev jag pigg. Benen kändes pigga och fräscha. Så det va bara och köra på. Mjölksyran sprutade i benen, svetten stänkte på grannen och flåset va på topp. 

En vanlig dag på ett cykelpass helt enkelt. Efter passet blev det att köra lite olika övningar som marklyft, rodd, kettlebells sving, kettlebells knäböj och sen dra upp den till en axel press. Sen triceps armhävningar och drag med vikter. Ett bra komplement till cyklingen som aktiverade många stora muskler och nästa hela kroppen. Känner redan av träningsvärken i min rygg och benen skakade när jag skulle byta om och hoppa in i duschen. 

Men sen på jobbet så har det gått bra. Vi krigar på och hänger med som min farmor brukar säga. Haha Ninna tycker att det låter så deprimerande när jag säger att vi händer med och att det är jämna plågor. 

Sen skulle jag egentligen ha gått på drinkkväll på lördag men den blev tyvärr inställd. Tråkigt tycker såklart jag. Men det är så det är ibland. Och vi kommer ju såklart att ha den någon annan helg i stället. Men på fredag ska jag, Sara och Madde gå på Avicii och det kommer att bli såååå grymt jävla kul. Jag är bara såå taggad. 

Men nu är det bäst att jag går och lägger mig så att jag får lite sömn innan jag ska upp igen. 

Men ha det såååå bäst. 

Detta är vad morgondagen har att bjuda på =)




Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0