Tidig morgon

I morse så ringde min klocka igen sådär obehagligt tidigt. Jag hade bokat in mig på att köra ett Grit strength pass på sats Odenplan. När jag bokar tycker jag att det är en god idé. När klockan ringer tycker jag att det är allt annat än en god ide. När jag sen har kommit fram till Odenplan och somnat typ minst två gånger på bussen in så tycker jag fortfarande inte att det är en sån god ide. Utom tänker att jag vänder. Sen blir det att hoppa upp på bandet och springa i ca 5 min. Då börjar det att kännas lite bättre. Kroppen och pulsen börjar att vakna till liv. Jag går sen in och laddar på med min stång. Känner mig nu ganska så stark så lassar på med 10 kilo på varje sida. Lyfter upp stången och nu börjar den att kännas tung. Som att dom där kilona väger dubbelt så mycket tidigt på morgonen än vad den gör om man kör samma pass senare på eftermiddagen. 

Än så länge så kännas det fortfarande som en halvgod ide. Sen börjar passet.  Nu börjar det att kännas som en mycket otroligt dålig ide. Pulsen skenar och när det är dax för armhävningar så ser jag mest blixtrar och stjärnor än golv. Den där kiwin med lite yoghurt och dom där gojibären som jag åt på bussen till frukost. Smakade så mycket bättre på vägen ner första gången än vad den nu gör för andra gången. Sen när det är dax för alla övningar med stång och sen utan stång. Då det är dax för typ burpees och en massa andra sjukt jobbiga övningar. Så tänker jag bara att snälla döda mig nån. Detta är alldeles för tidigt på morgonen för dessa aktiviteter. Det kan bara vara självmordsbenägna människor som utsätter sig för det här såhär obehagligt tidigt på morgonen. Just nu i det här läget så är det en extremt dålig ide och att jag lovar mig själv att aldrig, aldrig och åter aldrig mer boka in mig på detta pass igen. Varken så här tidigt på morgonen eller överhuvudtaget. 

Sen när passet är klart man får lägga sig ner som en blöt utslagen valross. Ja då känner man sig så sjukt jävla nöjd med sig själv. Och att det här va den bästa iden jag har kommit på sen jag köpte min billys bokhylla till nästan alla mina skor. Och bokar direkt in mig på samma pass nästa fredag. Samma tid samma kanal. 


Annars så har det vart fredag. En bra fredag. Jag har jobbat till 19:00. Vi har lyssnat på hockeyn. Det va en riktig nagelbitare som Sverige tillslut vann =). Men Gud det va så nervöst där ett tag att jag inte klarade av att lyssna. 

Sen har jag oxå köpt mig ett nytt täcke. Ett dunigt duntäcke. Jag sa att jag ville ha ett varmt täcke. Eller nej jag vill ha ett jätte-svett-lökigt-varmt täcke. Haha hon bara kollade på mig garvade och så rekommenderade hon ett varmt dunigt duntäcke. Så nu jävlar hoppas jag att jag kommer och svettas i natt ;). För det va ju inte direkt gratis. Men hon rekommenderade att inna skulle använda det att det skulle ligga och få fluffa till sig. Så ja nu ligger täcken och fluffar till sig inna jag ska bädda och sen få krypa ner.

Men nu blir det tv och sen sova. Men ha det såå bäst 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0