Det blir aldrig som man tänkt sig

Det blir ibland verkligen inte som man hade tänkt sig. Min plan för dagen va att jag skulle träna. Men jag kände igår när jag kom hem från träningen att jag inte kände mig helt bra. Jag hade ont i magen och mådde bara så illa. Det blev inte bättre och när jag gick och la mig igår så va det svårt och sova så dåligt mådde jag och jag hade sååå ont. 

Det va lite bättre i morse men inte helt bra. Det va bara jobbigt att ta sig upp från soffan. Och när det är så kan jag ju inte åka och träna. Så ja det blev att ställa in allt som har med träning att göra. Jag har inte vågat äta så mycket eller under dagen efter som jag har mått så dåligt och haft så ont i magen. Nej idag har jag mest bara legat i soffan under min filt och varvat mellan att sova och kolla på nån film. Sååå tråkigt men jag kunde inte göra annat. Nu känns det mycket bättre så känns som att det i alla fall är på väg åt rätt håll. 

Hoppas hoppas för jag vill inte va sjuk. Jag känner mil lixom pigg förövrigt. Har varken feber, ont i huvudet eller snorig. Bara ont i magen och illa mående. 

Men blir att sova tidigt och hoppas på att jag mår bättre i morgon. 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0