Farmor och farfar

Idag vaknade jag tidigt eller nej jag vaknade inte så där obehagligt tidigt som jag brukar göra när jag jobbar och ska upp och träna innan jobbet. Då det krävs alla resurser i lägenheten för att få mig ur sängen. Men jag vaknade i alla fall kl:08:00 dock ej av mig själv. Utom av att mobilens alarm ringde. Jag har kommit in i semester lunken och vaknar inte längre obehagligt tidigt ut av mig själv för att inte kunna somna om igen. Men varför så sista dan på sem ställa kl och gå upp. Jo men jag skulle ju äntligen ta mig till gymmet för att träna. Och sen skulle jag åka till farmor och farfar och om man inte vill åka och träna sen med tårta och bullar sprutandes ut igenom öronen så va det bäst och ta gymmet innan monster fikat skulle intas. 

Så sagt och gjort. Jag gick upp åt frukost och gick sen till gymmet. Bara av att gå till gymmet är en lyx. Där blev det att köra ett lugnt och försiktigt första pass efter att inte ha vart där på flera dar. Pga min elaka magsjuka ( ja inte för att det finns några goda magsjukor eller ). Körde igenom kroppen och det kändes riktigt bra. Men jag kände mig sjukt svag i kroppen. Men jag räknar med träningsvärk i morgon trots mina flugvikter ;). 

Sen blev det hem duscha, äta, göra mig i ordning för att vänta på att mamma och pappa skulle komma och hämta mig för vidare färd till farmor och farfar. Dom blev ju såklart väldigt glada för att se oss. 
Det bjöds på alldeles för mycket bullar, kakor, mazariner, tårta och så klart kaffe. När man hade ställt upp för laget tillräckligt och min yoghurt diet kändes som ett minne blott, magen stod ut åt alla håll och kanter och man fick knäppa upp en knapp i jeansen för att över huvudtaget kunna sitta skönt och andas samtidigt. Ja ungefär då och samtidigt som p-skivan i bilen hår ut ja då är det dax att åka hem. 

Det är alltid lika trevligt att träffa dom. Det blir ju inte så ofta men dom blir så glada när vi kommer :). Nu kommer jag och träffa dom snart igen för jag ska lämna in lite filmrullar i Tyresö. Gud att det ens fortfarande finns. Men ja nån måste ju va den sista med det oxå ;). Jag bara hoppas att butiken i Tyresö fortfarande tar emot dom och kan framkalla bilderna för annars så kommer jag att få problem. Sen ska jag oxå köpa en pocket till henne som jag misstänker oxå finns i Tyresö. Så då kommer jag att få träffa dom igenom när jag ska lämna det :). 

Men sen har jag mest gjort dessa matlådor. Åååå jag har inte saknat att göra dom. Detta eviga matlådas görande. Men är man för snål för att äta ute så är man ;). Jag har inte saknat att behöva göra som kan jag ju säga. 

Sen köpte jag detta knäckebröd på Ica och jag kan meddela att dom va sjukt goda. Kommer jag absolut att köpa flera gånger. 

Men nu ska jag kolla på film inna det är läggdags. Usch jag ser inte fram emot när kl kommer att ringa 05:00 i morgon. Slut på ledigheten back to reality 




Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0