Fredag

Jag säger bara äntligen fredag. Men man vet att efter varje härlig fredag så kommer det en mindre härlig och desto mer hemsk måndag som man slängd i ansiktet som en kan och illa luktande disktrasa. Men denna måndag kommer jag och va ledig. Känns lite konstigt. Men jag har så mycket semester som jag måste ta ut innan sista april. Så jag kommer och va ledig en del måndagar framöver. Super skönt. Jag som hatar måndagar. Jag kommer att känna mig som värsta deltidaren ett tag ;). 

Men jag började min fredag. Med att köra ett Grit strength pass. Idag hade jag två stänger. En med 10 kilo på varje sida och så en lite lättare med 8,5 kilo på varje sida. Jag började med den tyngre stången i förta settet och i alla tre övningar. Dom resterande setten så hade jag den tyngre stången i dom två första övningarna och sen hade jag den lättare stången i den sista övningen. Och vi har fyra sett med tre olika övningar i varje sett. Så kände mig jäkligt nöjd med att jag klarade av att köra så pass mycket med den lite tyngre stången. Målet får va att kunna köra alla övningar med den tyngre stången. 

Sen blev det att åka till jobbet och kriga. Det va en vanlig fredag och det va en rolig dag. Med mycket skratt och roliga fredags kunder. Sen blev det att åka hem och bara ta det lugnt. 

Jag har ätit mina bananpannkakor och till efterrätt blev det att göra en mugcake =). Det är verkligen min nya drog. Denna gång hade jag i lite pepparkakskrydda vilket gjorde att den smakade lite mer peppakaka mums =). 




Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0