Fredag

Äntligen har vi fredag och ja det är fredag några timmar till. Även om det snart är läggdax ;). Ja för en annan ska ju upp och jobba i morgon. Men det kommer och gå kalas bra det är ju järngänget i morgon. Nämligen jag Sofia och Helena. Då kan det ju inte gå annat än kalas bra och det kan ju inte bli annat än jätte roligt :). 

I morse blev det att ett mötas av ett vitt Haninge och min första tanke va ååå nej nu står väll hela sl stilla pga 2cm snö. Men nej bussen kom och gick hela vägen in till den stora staden. När jag kom fram till Odenplan så hade det absolut inte snöat. Det va barmark och regn. Konstigt det där. Att det kan snöa stora vita flingor ute i Haninge och regna inne i stan. För det låg inte ens en enda vit flinga på marken. Så nej det kan inte ha snöat inne i stan. 

Det andra som mötte mig i morse va att köra ett Grit strength pass. Det va Miriam som körde passet idag jag brukar köra ett pass för henne på Medis ibland. Hon är en sån där sjukt stark tjej. Det är 100% girl power och 100% muskler. Låt dig inte luras av hennes yttre för hon kan se liten och nätt ut. Men det är bara utsidan för hon är typ sjukt stark och grym. Det inte den tjejen klarar av att göra ja det skulle jag vilja se. Hon är inte bara stark hon är en sjukt bra och peppande instruktör oxå. Som är väldigt noga med teknik. Hellre bra teknik och gå ner på knä i armhävningara än att göra dom på tå och göra helt fel. Det tycker jag om. För det är viktigt att göra rätt. För vi ska bli starka inte bygga upp skador. 

Efter det passet blev det att duscha och sen åka till jobbet och äta frukost. Det va jag Ninna och Sofia som va på plats. Dagen fick kalas bra och det kändes som att dagen gick ganska så fort. Jag jobbade till 19:00 och ja det va inte direkt nått och göra efter 18:00. Utom mest bara att stänga av alla datorer och så pratade jag lite med mamma innan det blev att åka hem. 

I morgon ska jag jobba men innan det är planen att jag ska ut och springa =)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0