freeedag

idag har vi haft en sån där helt underbar fredag. jag bara älskar fredagar. jag va dock ej ledig men den har vart bra i alla fall. kunderna har vart fredags glada och jag har vart fredags glad =). jag började min morgon med att vakna av att allt satte igång. klockradion började att dra igång radion, alla lampor i hela lägenheten tändes och mobilen började och pipa och tjuta. det va dax att gå upp och börja dagen. jag va allt annat än pigg. jag rörde mig och aj den smärtan av träningsvärk i ryggen som slog emot mig va obeskrivlig. men samtidigt härligt att ha träningsvärk i just dom musklerna som jag vet att jag tränade extra mycket igår. det är som ett bevis på att man har tränat dom där musklerna i vila rätt.
 
jag brukar ju börja mina fredagar med att köra grit strength på sats odenplan. men jag kände att jag hade kört så många grit redan den här veckan och tänkte att det får nog räcka så. för det är ju ganska så tungt och edt är inte bra att köra den träningen för många gånger på en vecka. så nej det blev att åka till sats globen i stället och köra ett cykelpass som heter 30-20-10 och efter det sats core. jag kände att den va nog ganska så bra att jag valde att köra det i stället för grit med tanke på träningsvärken som jag hade. men passen gick kalas bra och cykelpasset va roligt och jobbigt. core passet va utmanade både för att det är jobbigt, jag kör det passet så sällan och för att jag hade ganska så mycket träningsvärk i min stackars rygg ;). men det va bara att kriga på. jag känner ju att jag borde försöka och köra det här passet oftare för det är ju ett sjukt bra pass för coren och det är ju typ den som håller uppe hela kroppen.
 
efter träningen blev det ju att åka till jobbet och kriga till klockan 19:00. men oj vad trött jag kände mig på bussen på väg hem. haha höll typ på att somna. men nu blir det att äta nått och kolla på nån film och mysa under en filt i soffan =).
 
men ha det sååå bäst

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0