Gårdagen

Igår blev det utgång med mina fina kollegor och kompisar =). Det är så kul att vi fyra verkligen har funnit varandra och kan ses och ha kul även utanför jobbet. Då blir det så mycket roligare på jobbet oxå :). Vi började med att ses på slussens t-bana och sen gick vi till Ljunggrens resturang men snåla ( ekonomiska ) som vi är så hade vi ätit hemma innan och sågs bara för att gå ut och dricka ;). Sen hade vi sån tur att vi fick tag på ett bord. Sen blev det både en, två och kanske till och med tre glas vin ;). Det blev mycket prat och skratt. Det va super duper kul att träffa dom. Ja jag och Sofia ses ju varje dag så det va nog lite extra kul att träffa dom andra två. Vi har så kul ihop. Och det blev ganska så sent jag va inte hemma fören vid 03:00 och då kan jag lova att jag va sjukt trött. Det blev bara av med sminket, borsta tänderna och hoppa bums i säng. 

Jag tog till och med sovmorgon i morse. Men tanke  på att det blev ganska så sent igår så va det skönt att inte behöva tvinga sig upp i ottan. Utom jag fick sova ut och vaknade strax innan nio och det va så skönt. Då blev det att äta frukost i lugn och ro. Men hur blev det med träning idag. Jo jag tog det ju ändå ganska så lugnt igår. Haha med tanke på hur det kan gå när det inte går så lugnt till ;). Och eftersom jag hade fått sovmorgon så kände jag mig pigg, glad och träningssugen. Så jag klickade mig in på sats appen och klickade mig runt och funderade på vad jag ville träna och vart det kan tänkas finnas nått roligt. 

Jag bestämde mig för att köra ett speed 'n' sports. Det är ett pass med mycket fart och spänst. Jag provade på det en gång på hötorget och älskade det från första stund. Man har som en stege på golvet och så ska man göra en massa saker. Som att springa med två steg i varje ruta eller grodhopp och hoppa över två rutor. Ja en massa sånt. Lite som när man va liten och hoppade hage ;). Sen efter att man hade jobbat ett tag. Med stegen så plockade vi bort den och jobbade mer med en massa intervaller. Vi skulle dela upp oss i två lag. Lag 1 skulle stå jägarvila i 30 sek och lag 2 skulle springa fram och tillbaka göra en armhävning och sen springa en vända till i 30 sek. Sen skulle vi byta och så gjorde vi så 4 vändor. Sen körde vi 30 sek planka vila 10 och sen 30 sek burpees. Och den körde vi 4 vändor. Sen blev det lite mer grodhopp fram och tillbaka i 30 sek i 4 vändor. Sen blev det lite mag och core övningar innan vi va klara. Det va sjukt roligt och galet jobbigt. Jag kommer absolut att köra det här passet igen =) 

Här kommer lite bilder från gårdagen :)



Lovisas väska hade gått sönder och hon hade vart tvungen att ta reservernas reservväska. Den va väldigt gul och sen hade hon en blå tröja. Haha så hon såg ut som en svensk support som laddade upp inför os i sotji ;). 



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0