Hemma

Idag så började jag min dag sådär obehagligt tidigt. Kl:05:15 drog allt igång och det va dax att kliva upp. Min första tanke va som vanligt att snälla döda mig nu. Den andra va att okej om ingen tänker komma och slå mig med en klubba i huvudet ja då måste jag gå upp nu om jag ska hinna med bussen. Så ja det va bara att tvinga sig upp och åka med bussen in till sats spårvagnshallarna och börja dagen med att köra ett Grit cardio pass och efter ett svettigt och jobbigt pass. Blev det att gå raka vägen in värmen och bastu. Det va inte riktigt lika mycket chock den här gången som förra gången. Men det va fortfarande jävligt varmt. Redan i dom första övningar asså svettas jag som en gris för att det va så jävla varmt. Jag fick blinka hårt flera gånger för att få bort svetten i från ögonen för att inte bara höra vad instruktören sa utom även för att kunna se vad hon gjorde där framme. 

Det va flera ut av Grit deltagarna som gick på hot passet. Och ja dom såg ut precis så som jag kände mig. Döende. Svetten forsade okontrollerat och det va en kille som fick lägga sig ner och bara andas ett tag för att det va så varmt och för att han kände att han började och må lite illa och blev snurrig. Men idag så va jag mer förberedd än förta gången. För jag hade med mig två handdukar. En stor som jag la på mattan och en lite för att torka ansiktet med. När passet va slut så va det gritarna som va först ut. Det va nästan krig för att komma ut i luften först. 

Sen har jag jobbat idag oxå. Det gick kalas bra. Thomas från Ray ban va där och visade upp lite nyheter. Och ja det va mycket snyggt och lite som va mindre snyggt i alla fall enligt min smak ;). Haha jag kan ju va lite feg ibland. Eller nej jag vill ha mer klassiska bågar än vad man kanske köper inne i stan. Men försökte väll och köpa lite blandat men såklart efter det som jag tyckte va snyggt och efter vad som brukar gå bra här ute i Tyresö :). 

Sen blev det lite diskutioner jobbet och det hade väll inte riktigt löst sig när jag gick därifrån. Men det är i alla fall inget som berör mig förutom att jag såklart bryr mig om dom som det handlar om. Och att jag hoppas att det löser sig så att alla blir nöjda och glada :)

Sen drog jag vidare till sats Liljeholmen och körde ett runner strength pass och gud vad jag älskar det passet. Det passar mig så otroligt bra. Det är blandat och jobbigt. Det är både puls, mjölksyra, balans och styrkeövningar med egen kroppsvikt. 

Men nu blir det att sova för att orka upp i morgon. Men jag ska i alla fall ta lite sovmorgon och i tvinga mig upp sådär obehagligt tidigt. 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0