Hot FLX

Idag blev det då dax för mig att prova på att gå på en Hot klass. Det är som jag berättade tidigare en klass som man genomför i ett 38 graders varmt rum. Och passet idag va ett 30 min stretch pass. Men innan det så blev det att köra ett Grit cardio pass. Det va som vanligt sjukt jobbigt, mycket mjölksyra och precis lika roligt :). Och när svettattackerna och pulsen fortfarande va på högvarv så va det att raka vägen rakt in i bastun. 

Första känslan när jag kom in va att jag vänder. Det va som en chock. För den värmen som slog emot en när jag klev in i salen va som en kvävande vägg. Det va som att ha vart ute och sprungit en varm sommardag och sen springa rakt in i bastun. För det va så känslan va. När man öppnar bastudörren ska kliva in och värmen slår emot en. Jag tänkte att oj hjälp jag får ingen luft. Finns det ens syre här inne. Men jag flåsade ju samtidigt oxå. Tog en plats nära dörren och tänkte att man kanske man ställa den lite bara lite på glänt. Så kanske jag kan ha huvudet utanför salen och kroppen i. Men se nej den gubben gick inte. Efter ett tag så vande man sig lite. Men det va fortfarande sjukt varmt. Och i och med värmen så kom svetten. Den som jag inte redan hade svettats ut under cardio passet. Det rent ut samt forsade. Speciellt i en position som heter hunden. Det innebär att man står på alla fyra med händerna och fötterna på mattan och arslet rakt i vädret. Och alla svett riktigt forsade som en flodvåg rakt ner i ansiktet och i ögonen. Tur att kah hade en handduk att kunna torka mig med mellan varven. För ja det behövdes. 

Om jag tyckte att svettattackerna under ett cykel pass va mycket så är det rena rama duggregnet jämfört med det här. Men jag tror att om man inte har gått på ett pass innan ja då tror jag inte att det är lika svettigt. För dom andra såg inte alls så berörda ut som jag kände mig. Och vist dom va lite varma emot slutet men inte som jag och den killen som oxå fick på cardio passet idag. För han såg typ ut precis som jag kände mig. Döende. 

Efter passen så blev det att åka till jobbet och kriga. Det gick mycket bra. Det va en hel del att göra och vi sålde bra. Så det va kul. 

Sen efter jobbet blev detmer träning ;). Nu blev det att åka till sats Liljeholmen och köra ett pass som jag typ älskar. Både för att det är sjukt kul och för att det är ett pass som har fokus på löpning. Hur man ska bli en bättre löpare och övningar som stärker en i löpningen och som är bra om man tycker om att springa och det gör ju jag :). Det heter Runners Strength by Urban Tribes. Man kan gå på det om man är en van löpare och vill utveckliga sig själv. Eller om man är en ovan löpare men vill komma igång. Eller om man bara vill träna ett pass där det är en kombination av kondition och styrka. Jag älskar det och kommer att bli en stammis på det här passet. 

Sen efter passet tänkte jag att jag skulle ta och köpa mig en sats ryggsäck. För jag känner att om jag nu håller på och tränar och sen får jag runt med en axelremsväska som händer bara på en axel. Ja det går ju inte så bra ihop. Och så har dom fått in nya fina ryggsäckar så bäst att slå till innan dom tar slut. Så jag frågar om dom har en sån har går och hämtar och frågar mig sen om jag är en ny kund. Nja svarar jag men tänker samtidigt att jag hör ju inte till veteranerna. Så svarar nja det beror på vad man räknat som gammal eller ny. Och säger hur länge jag vart kund hos sats. Sen frågar han om jag har värvt en kompis till sats eller om jag har nån kompis som skulle vilja börja och träna. Jag svarar att nej det har jag inte för dom som inte redan tränar tycker bara att jag är galen ;). Då bara skrattade han och sa sen det som gjorde hela min dag. Det som gjorde att jag gick därifrån på lätta steg och med ett leende på läpparna trots regnet. Nej men du kan få den där. Jag bara vadå ska jag inte betala för den. Nej säger han jag bjuder på den. Vi gör det ibland som en förmån för våra ny/gamla kunder som en bonus. Jag blev såå glad och tackade mer än tre gånger =). 

Men ja nu är jag hemma har ätit för kanske en timme sen och nu ska jag sova som en gris hela natten. 

Men ha det såå bäst 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0