Ledig

Idag har jag en sån där ledig fredag som jag älskar =). Det är såå skönt att få va lite ledig. Jag började typ min dag med att sova ut. Det va så skönt att inte behöva vakna av nån elak mobil som ringer och tjuter tills man typ får panik och slänger sig upp och stänger av alla alarm. Så när jag vaknade blev det att äta en lite lättare frukost i lugn och ro innan jag gick ner till sats Haninge. Där blev det att köra ett 45 min långt cykelpass kl:11:00 och efter det blev det att balansera i hop kroppen med 55 min yoga. Det va så härligt. Ja kanske inte att svettas som en gris under cyklingen. Men det va skönt. Är det va klart och det va dax för att balansera i hop kroppen igen. Men det va en ganska så tung och utmanande yoga så det va kul. Vissa övningarna riktigt jobbiga och vissa va helt omöjliga för mig att göra. Men det va kul. 

Sen gick jag hem och åt lunch och nu håller jag på och gör mig lite i ordning för att åka in till stan och äta på vapiano med Sofia och hennes kompisar. Hon fyller nämligen år idag och tänkte fira den lite med att gå ut och äta. Och då fick jag frågan om jag ville följa med. Och det är såklart att jag ville göra det =). Jag bar ju såklart redan spanat in menyn lite ;). 

Sen har jag ätit en sånär god smoothie som jag gjorde. Haha men låt dig inte luras/ avskräckas av färgen. För ja jag vet den är grön. Mens en blev jätte god.  

I den har jag mango, ananas, bladspenat och hampa protein. Mums =).




Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0