Lugn bara lugn

För er som börjar och tro att jag har gått och dött, lagt det här med bloggandet på hyllan eller åkt till nått tropiskt varmt land utan att tala om det så kan jag bara lugnt meddela att så är inte fallet. Jag både lever, har inte lagt det här med bloggen på hyllan eller åkt till nått spännande alldeles för varmt land. Jag har bara haft för mycket att göra, vart allt för trött och helt enkelt inte bara orkat att skriva nått. Det har inte hamnat på min prio lista. Utom hamnat på den där listan att jag gör det i morgon. Och ja idag så blev det den där morgondagen. 

Så nu sitter jag här med paddan i knät och skriver. Det har blivit en hel del träning, massa jobb och en del annat oxå. Jag har gått på ett Grit strength pass och efter det ett bodybalance pass. På Grit passet så kollade jag mig runt lite bland dom andra deltagarna och konstaterar snabbt att okej jag är den tjejen som har absolut tyngt på stången. Då började jag att fundera på om jag är så starkt eller om jag bara är en galen vilde. Men sen så tyckte jag att dom andra hade på tok alldeles för lätt oxå. Det såg ju inte ut som att det va första gången eller som dom va på det där passet. Jag va på ett center som jag inte brukar vara på. Och dom flesta tjejerna hade typ 5 kilo på vardera sida. Jag började nästan att fundera på om jag hade kommit in på rätt pass att det va Grit jag hade kommit in till och inte typ shape. Men nej det va rätt. Visst jag kan förstå att om man går första gången så ska man fokusera på tekniken och på att hänga med och inte på att lassa på assa tungt. Men alla va inte nya på det passet. Men aja folk får lassa på vad helst dom vill jag körde med 10 kilo på varje sida. Och körde på som den galna vilden jag är. Men det va galet sjukt att efter att ha mördat kroppens alla muskler med Grit att balansera ihop kroppen med bodybalance. 

Sen har jag oxå kört ett Grit cardio där jag gjorde ca 90 burpees innan jag gick vidare in till bastun för att köra ett Hot FLX pass. Sen har jag jobbat en hel del. Och det har rullat på och vi har haft en hel del att göra. Dagarna går fort och det är kul. 

Sen idag så jobbade jag till 19 för Bertil är borta så vi har strukturerat om lite i vårt schema. Så jag började dagen med att köra ett Cross training pass på sats spårvagnshallarna. Och sen körde jag lite egna övningar som rodd och marklyft med stång och lite olika övningar med gummiband. Ett bra pass helt enkelt. 

Sen efter jobbet åkte jag till farmor och farfar och lämnade över lite kort och en bok som farmor ville att jag skulle köpa till henne. Dom blev så glada så att jag kom och för att jag hade hjälp dom. För mig är det självklart men dom är så tacksamma så. Jag blev bjuden på en massa mat och en massa pasta. Haha det märks att jag typ aldrig äter pasta längre för jag fick ont i magen och har fortfarande lite ont i magen. Känner mig så otroligt mätt och uppblåst. Jag känner att jag gör rätt som undviker pasta nu när jag har ätit det och fick ont i magen. Förut levde jag på pasta nu får jag ont i magen ut av det. Jag va där i över en timme och satt och pratade lite innan jag åkte hem. 

Men nu är jag hemma och det blir snart till att sova tror jag för jag känner mig sjukt trött. 

Men ha det sååå bra. 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0