Träning

Efter en dags vila så va det grymt skönt att va tillbaka på gymmet igår och ja jag va inte ensam. Det va typ krig på bodypump passet som jag skulle gå på. Klassen va full och man hade tur om man fick tag på dom hantlarna som man ville ha. Men passet gick bra och det va galet skönt att börja det nya året eller ja i alla fall den 2jan men att träna ;)

Efter passet gick jag hem och tänkte att det är bäst att passa på och gå ut och gå innan det börjar ösregna igen. Haha det gäller att passa på mellan skurarna. 

Efter min promenix som blev på ca 8 km så blev det att äta lite ladda om mina batterier och sen dra till gymmet igen :). Den hör gången till Medis. Jag hade bokat in mig på ett LEGSolution pass och efter det ett Grit Cardio. Leg passet är som det låter ett pass med fokus på ben och rumpa. Det va länge sen som jag gick på det men det va roligt roligt och det brände fint i benen. Efter det passet va det då dax för Grit cardio. Och vem kom in i salen om inte Cillan :). Det är så kul och träna med nån som man känner. Hon krigade på riktigt bra. Det va första gången för henne på detta pass och jag tyckte att det gick riktigt bra för henne. Man får sig en chock första gången som man får på en sånt pass och jag trodde seriöst att jag skulle dö första gången. 

Men passet gick jätte bra och det va precis sådär sjukt jobbigt som det ska vara. Sen blev det att dra hem och äta bananpannkakor med mosade hallon och turkisk yoghurt till. 



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0