Trött

Första dagen efter semestern och ja det ska erkännas att jag va rejält trött när jag i morse tvingade mig upp klockan 05:00 när mobilen ringde och alla lampor tändes. Jag kände mig som ett lik när jag lyckades ta mig upp och ut ur lägenheten för att ta mig ner till bussen. Jag försökte och undvika spegeln i badrummet för att slippa se ett öde värre än döden möta mig själv i spegelbilden. 

Men jag tog mig både upp och ut och hade kläderna på mig åt rätt håll och på rätt plats. Även om ombyteskläderna va med. Sen va det bara att hoppa på bussen och åka in till den stora staden för att träna på sats zenit. Jag hade bokat in mig på att cykla jätte fort på ett och samma ställe i 45 min. Passet kändes bra. Jag tror att det va nästan två eller tre veckor sen som jag körde ett cykelpass. Och det kändes lite i början men när uppvärmningen va klar och första intervallen drog i gång så kändes det bra och då kändes benen pigga och fräscha. Pulsen steg, svetten rann och mjölksyran brann i benen. Precis som det ska vara. Även mina harkel/hostningar var där så ja då va det som vanligt ;). 

Det va lite kul eller kul ska man väll inte säga. Utom mer en känsla av att hur tänkta han nu och hur kommer det där bli. För det kommer in en kille i salen inget konstigt med det. Han väljer cykeln brevid min cykel. Inget konstigt med det för jag hade redan en granne på andra sidan och det fanns inte gott om cyklar kvar. Det är nu det konstiga kommer. Passet har precis börjat vad ser jag i ögonvrån som fick mig att vända sådär odiskret på huvudet som bara jag kan göra. För vad ser jag att denna kille plockar upp. Jo en snusdosa. Inte bara så att han plockar upp den och typ spottar ut en klump sump. Nej nej. Han bakar en snus och stoppar in en snus i munnen. Vänta Vänta. Time-out vi ska precis börja ett svettigt, flåsigt, puls stigande cykelpass. Det är ju ingen risk att man kommer och lida av muntorrhet under passet. Det brukar snarare vara tvärtom. Det är ju inte så att man sitter mitt i en tung och tuff intervall och andas lite lätt med näsan. För då har man inget där och göra ;). 

Nej man andas och flåsar med hela munnen. Och den munnen stoppade han just nu in en snus i. Jag vill inte ens veta hur det gurglades runt där inne. Man ja han svalde inte ner allt kan jag meddela för i en mikro andningspaus som vi fick mellan mördarbackarna. Ja då han både spotta ut den snusen som han hade inne och baka en ny snus och stoppa in. 

Han satt precis bakom en ut av papperskorgarna så han spottade inte bara mer den på golvet. Men asså ja mycket får man se när man går på gym och tränar. 

Sen efter min cykelpass så tog jag och körde lite rygg, mage och rump övningar med egen kroppsvikt och en viktplatta på 5 kilo och en på 1 kilo. Sen blev det dusch och att åka till jobbet. Det v kul att se alla igen. Och på frågan om dom hade saknat mig så sa dom att dom hade det. Då sa jag att ni vet att det är fult att ljuga ;). Men jag tror faxist att dom har saknat mig lite. Men allt såg ut som vanligt och det hade inte hänt så mycket roligt inte tråkigt eller för den delen. 

Men jag kände att jag va lite trött när dagen började och närma sig fika tur att det va dax för kaffe. För nu började det kännas extra mycket att jag gick upp kl:05:00. Men det va bara och kämpa på. Men ja det blir snart läggdags för i morgon är det träning igen. Jag ska prova på att gå på ett nytt pass i morgon. Så det ska bli roligt. Det är ett pass som heter Hot FLX. Det är inte nått super sexigt pass som man gör i korta små hottpants och sport-bh. Även om det är kanske det som man skulle behöva ha på sig. Det är ett 30 min långt stretchpass som man gör i ett 38 graders varmt rum. Ja jag vet jag kommer att dö. Jag klarar ju knappt av att basta för att det är för varmt. Och innan detta pass ska jag köra mitt Grit cardio. Jag kommer typ att behöva köpa en extra vattenflaska för att inte torka ut inifrån och ut. För jag är rädd för att man kommer och svettas en del i det där ugnrummet. 

Men ja det ska ändå bli spännande och roligt att prova på. Jag återkommer i morgon om hur det gick :). 

Dagens middag blev bananpannkakor med lite bladspenat i och till det hade jag mosade hallon med kvarg =) 




Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0