Bodybalance

Idag har det vart sååå varmt och skönt. Jag började dagen med en morgon promenix innan jag åt frukost och sen åkte in till stan för att träna. Jag hade bokat in mig på ett Cross Trainingpass i den varmaste lokalen som finns. Jag svettades redan under uppvärmningen. Inte okej. 

Sen åkte jag hem åt lunch tog det lite lugnt låg och läste och vaknade upp en timme senare. Oj jag hade vist råkat somna.  Tur att  hade ställt klockan för annars så hade jag väll sovit bort hela dagen.  Men då blev det att packa väskan och cykla ner till sats för att köra ett sats power step. Nu va det tredje gången som jag körde den hör releasen så nu börjar jag att kunna den lite bättre och det innebär att jag kunde ta i lite mer och att jag inte köra lite mer på känsla i stället för att bara kolla på vad hon gör där framme. 

Sen efter passet så frågade jag om det fanns plats på bodybalance passet efter och det gjorde det. Men det va en timmes väntan. Så jag roade mig ute på gymmet. Det va riktigt lugnt och skönt ute på gymmet. Det tycker jag är jätte skönt. Då kunde jag fortsätta mitt övande på mina pull ups. Det går bättre och bättre tycker jag. Men det är ju galet jobbigt. Jag varvade 5 pull ups och sen 8 st av en övning som jag inte vet vad den heter. Men man hänger i räcket och lyfter upp benen emot magen. Så körde jag 5 set av dom övningarna. Sen körde jag en bensmarklyft med en ketterbells i varje hand. Den tar riktigt bra både benet och i rumpan. 

Sen körde jag mitt bodybalance pass. Det va sååå skönt. Men nu är jag hemma och har ätit middag och ska snart ta och sova. 

Man får så snygga byggarbets händer av träning och ut av att göra pull ups. 

Haha lite mer bilder från i lördags. Det va så kul för vi tog kort och så kommer det upp en tjej med en enormt stor nalle som oxå ville va med på kort. Haha såå kul. 




Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0