En massa träning

Åååå idag har jag hunnit med en massa härlig träning och jag älskar det. Jag älskar varenda svettdroppe, mjölksyra och alla stånkande och stönande ljud från både mig och alla deltagare på passen. Men jag började med att ge mig ut och springa i skogen. Ååå det va så härligt. Jag mötte en hel del människor oxå som va ute och gick ensamma och med hundar. En hel del bärplockare oxå. Jag mötte ett äldre par sova ute i skogen och plockade blåbär med rullatorer. Så härligt. Man kan ju inte göra annat än att älska dom. Precis en sån hoppas jag att jag kommer och bli när jag blir gammal. En som tar rullatorn med sig ut i skogen. Dom va verkligen ett stort bevis på att ingenting är omöjligt och allt allt går det handlar bara om vilja och envishet. Det ska jag tänka på nästa gång mitt arsle har vuxit fast i soffan :). 

Sen blev det att äta lunch va hemma ett tag och att sen cykla ner till sats Haninge för att köra dubbelpass som bestod ut av sats powerstep och sen speed 'n' sports. Idag va det riktigt jobbigt på powerstepen. Men det ju oxå bero på att jag nu har kört den några gånger och verkligen bara kan lyssna på musiken och köra på. Jag va helt död när passet va slut. Då hade jag 30 min att få ner pulsen. Få kläderna på plats, dricka typ 1 liter vatten och ladda om till nästa pass. Där va det bara att börja om med svettattackerna. För om det är en sak som är säker så är det att man svettas på båda passen som en travhäst på travbanan. 

Det va riktigt roligt och riktigt jobbigt båda passen. Det va på tunga ben som jag sen cyklade hem. Ställde mig i duschen och sen hällde i mig typ två skurhinkar med vatten. Innan det blev att fixa nått att äta. Nu blir det soffläge tills det blir sovläge. 

Frukost som bestod ut av en massa gott. Havregurt, gojibär, hallon, havregryn och kiwi. 

Smoothie. Ååå vad jag älskar mina smoothie och nu när jag jag vart klasslig så har jag druckit mängder med smoothie här av vi en där jag hade i hallon, blåbär, banan, bladspenat massa ingefära och sen toppade jag allt med lite solrosfrön. Mums. 



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0