Energi

Idag har det vart varmt. Jag vet att man absolut inte ska klaga för snart så har vi nogradit, snålblåst och att det regnat diagonalt. Längtar inte dit. Så jag har idag försökt att va ute så mycket som möjligt. Men efter som jag inte är någon ligga på en filt och bara vända på fläsket människa. Så har jag i stället vart ute och gått. Det blev både en promenix på morgonen innan jag åkte in till stan och sen även en promenix på eftermiddagen innan jag cyklade ner till sats för att träna. 

Jag hade bokat in mig på dubbelpass som bestod ut av Cross training och sen bodypump. Men oj jag va typ helt död efter första passet. Det va Mikaela som höll i passet idag och hon är så grymt bra. Och hennes pass brukar alltid va så galet jobbiga oxå. Idag så började vi med 100. Som betyder att man ska hinna med att göra 100 st burpees, 100 st fällkniv, 100 st mountain climbers och sen 100 st utfall. Men nu har hon ändrat tiden från 15 min 13 och det är precis så att man inte hinner. Jag hade 20 utfall kvar när tiden va slut. Helt galet. Sen gick vi på dom olika varven och vi hann idag med tre varv av olika övningar innan vi körde tabata mag övningar iform av planka och båten. 

Redan nu gick det typ att vrida ur mitt hår. Det är inte bara varmt ute det är extra varmt inne i salen oxå. Det gick åt en massa vatten. Sen blev det att direkt efter köra ett bodypump pass. Det va både tungt och jobbigt. Precis som det ska vara. Haha han Jonathan som håller i passet är så himla rolig. För han pratar så mycket och förmedlar bara sån energi hela tiden =). 

När passet va klart så va jag helt död. En sån skön känsla när man känner att precis alla muskler har fått sig en ordentlig omgång. Och ens enda fokus här näst är att hem och äta och sen dö i soffan. Men innan jag åkte hem så pratade jag lite med en tjej som jag inte har träffat på ett bra tag men som jag träffade förra gången jag gick på bodypump och så idag när jag gick. Hon tyckte att jag hade blivit så  mycket starkare och att jag hade blivit så smal. Vilket jag kanske inte riktigt håller med om. Visst jag har gått ner några kilon på vågen men det är inte så mycket. Jag har mer format om kroppen men jag är framför allt starkare och att jag orkar så mycket mer. 

Men det är ju kul att folk ser skillnad. Sen frågade hon lite om hur jag åt och så. Jag förklarade att jag äter bara vanlig mat. Den mat som jag vill äta och den mat som jag mår bra ut av. Hon undrade om jag åt en massa protein shakes och sånt. Men nej det gör jag inte. Jag tror mer på att äta ordentligt med bra mat. Jag kan ta en shake om jag vet att jag ska träna och sen typ åka in till stan eller ner till stallet och vet att det kommer att dröja innan jag kommer och få äta. Då kan jag ha med mig en shake. Men jag föredrar att göra en smoothie och sen ha i lite hampaprotein eller annan typ av protein. Såå mycket godare =). 

Jag tänkte att jag skulle avsluta detta inlägg med en bild av min bakgrund på min padda. Denna bild ger mig så mycket energi. För jag kände känslan jag hade när denna bild tog =)




Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0