Grillning och utgång

Asså gårdagen jag vet inte riktigt ens vart jag ska börja. Haha men ja jag kan ju börja med att säga att vi hade så jäkla fantastiskt super duper kul. En oförglömlig kväll och natt. Den bjöd på allt och jag kom inte hem fören kl:06:00. Då va jag trött. 

Men ja igår så började jag med att åka till Tyresö och mötte upp Lovisa och Sofia på synsam. Dom gjorde sig i ordning och sen drog vi till Helens som typ bara bor tvärs över gatan. Där bjöd hennes mamma och Tomas på grillat i form av kött, potatisgratäng, sallad och nån sås till det. Åååå maten va helt fantastiskt god. Sen åt vi hallon och blåbärspaj med glass. Till allt detta så drack vi vin =).  Sen satt vi ute och pratade och skrattade och berättade om olika upplevelser och historier. Haha för nästan alla som va där jobbade med människor i olika branscher. Så vi hade mycket att prata om. 

Sen gick vi in i lägenheten och blev bjudna på fireball och fortsatte och prata. Sen drog vi in till stan och gick ut. Vi började på ett ställe och va där ett tag. Sen åkte halva styrkan hem så då va det bara jag Helena och Kurt kvar. Så vi drog sen vidare till nästa ställe som fick bli East. När dom vid fyra stängde så drog vi vidare till nästa ställe och när dom stängde vid fem så drog vi hem. Ojojoj säger jag bara jag vet inte när jag va ute så sent sist. Men det vi hade bara såå jäkla kul. Kvällen bjöd verkligen på allt. Det blev både öl, dans, en massa prat och skratt. 

Men jag kan ju säga som så att jag va galet trött när jag åkte första morgon bussen hem. Bara det att det inte är en nattbuss som man åker med hem utom första morgon bussen säger en hel del. Det va jag och några trötta krigare som åkte med bussen hem. Jag somnade typ på en gång när jag satte mig på bussen. Men hade sån tur att busschauffören va lite för glad på gasen över guppet vid evertsbergsvägen så att jag vaknade till och kunde hålla mig vaken dom två stationer som va kvar till Brandbergen. Det va på trötta som jag 06:00 tog mig hem och upp i lägenheten. Där blev det bara av med sminket och bums i säng. Jag somnade på en gång. Och vaknade upp innan tio och det va helt omöjligt att somna om. Så det va bara att gå upp. 

Men idag har jag vart lite små trött och små seg ska väll erkännas. Så jag har inte gjort så mycket mer än tagit det lugnt. Vart ute och gått en promenix och sen läst lite och bara tagit det lugnt i soffan. Men jag kommer att somna utan problem i natt i alla fall. Men det va helt klart värt att vara lite trött idag =). 



















Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0