Krig

Ja men det här med att man ska få en snygg kropp av träning värkar ju inte riktigt stämma för mig. Jag har händer som en byggarbetare och just nu ser det ut som att jag har vart ute i krig. Jag har blåmärkenas blåmärke på båda armarna. Jag fick det idag på morgonen träning. Jag gick på ett transformers pass och på en station så skulle vi jobba med nått som ser ut som en kudde med handtag. Sen skulle man lyfta upp den och rulla upp den på armarna mot bröstet och sen gå ner i en squat. Jag kände efter ett varv när jag kom tillbaka till den där kudden igen att oj vad ont det börjar och göra. Den va ju allt annat än mjuk och tung va den dessutom oxå. 

Så ja när passet va slut så hade jag några riktigt mindre vackra blåmärken på mina armar. Ja men t-shirt på jobbet efter detta då. Haha ja det va bara att gå runt och se ut som att man vart med i ett krig hela dagen. Helt galet. Men jag har ju ganska lätt för att få blåmärken oxå. 

Sen blev det att kriga hela dagen på jobbet. Men det gick riktigt bra och vi hade ganska  kul idag. Vi ägnade oss lite åt att rensa inne på kontoret. Slänga mer backdrops och en jäkla massa gamla kataloger som är helt oaktuella. Sååå skönt att få rensa ut en hel del. 

Sen efter jobbet blev det att först hämta ut en ny höst jacka som jag har beställt. Ja jag vet att jag är ute i grymt god tid. Men även om vi inte vill så kommer det att komma en lång och blåsig höst och då är jag redo. Den va dessutom på rea så jag gjorde ett riktigt kap. Fick den under 1000kr och det kändes riktigt bra. Ska ta kort på den sen tänkte jag. Sen efter det så blev det att ge sig ut och springa min runda i skogen och efter den sprang jag lite backintervaller. 

Men nu blir det till att sova så att man orkar upp i morgon. 

Mina snygga golfsbollsbiceps med en massa röda märken och blåmärken. 







Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0