Löpning

Åååå jag mår bara sååå mycket bättre. Det gjorde verkligen susen att vara ledig från träning och bara ta det lugnt l nån dag. Jag vaknade upp i morse och kände mig pigg och glad. Jag hade inte ont varken i halsen eller i huvudet. Okej jag va lite snorig. Men det kan man leva med. Man för bara köra lite före bondsnytningaf på löprundan ;). För det va precis vad jag började dagen med. Eller först åt jag en stadig frukost väntade ca 2 timmar och gav mig sen iväg  en lugnt och fin runda. Jag hade varken pulsklocka på mig eller tog nån tid. Jag sprang ingen extra, eller en extra extra runda. Utom sprang min vanliga runda i skogen. Jag har ingen aning om hur snabbt eller hur långsamt jag sprang. Utom jag sprang bara för känslan. Känna av hur kroppen kändes. Och den kändes bra. 

Det va bara så skönt att komma ut och sträcka ut på benen och få röra lite på fläsket. Efter min runda blev det att är lunch. Sen tog jag det lite lugnt läste lite i en bok som jag har fått låna innan jag gick ner till sats. Nu jäklar hade jag bokat in mig på ett crosstraining pass och sen på ett bodypump pass. Båda gick kanon bra. Kroppen kändes redo för träning. Haha även om jag fick snyta en gång extra kanske ;). Men annar kändes det mycket bra. Så härligt att kunna träna igen. Usch jag känner mig sååå förslappad och lat när jag inte tränar. Det känns som att jag bara sitter hemma och äter och jäser då. 

Men jag räknar med träningsvärk i morgon. I typ alla muskler ;). 

Haha typisk avokado

Haha jag älskar att vi har planerat in en kvalitetstid dag med familjen ;). Vi ses inge så ofta men när vi ses så har vi kul. 



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0