Nynäs

Igår blev det att hänga en stund i Rudan med en kompis. Vi satt på en klippa i skuggan, hade picknick, åt bullar, jordgubbar och mina raw food kokosbollar. Mums. Sen efter det så åkte jag hem åt lite snabbt och åkte sen vidare till Tyresö för att spela volleyboll med Sofia, Helena, Lovisa och Frida. Haha jag va ju som väntat absolut sämst. Men jag är ändå nöjd med min insats och jag sprang inte bara ifrån bollen utom lyckades ta den några gånger. Sen blev det hemgång. 

Idag så började jag morgonen med chiagröt frukost. Mums. Jag har saknat den så va mycket gott att äta det i morse. Sen åkte jag in till sats Regeringsgatan för att först köra ett prformance strength pass. Dom två övningarna som vi skulle göra idag va piké push up, felet on Box. Det är en övning där man ska ha fötterna på en Box och sen ha arslet i vädret och huvudet rakt ner och därifrån göra armhävningar. En tung och väldigt bra övning. Andra övningen va singel led deadlift. Eller en bens marklyft som man mer skulle säga på svenska. Sen hade vi två ketterbells en i varje hand. Det är oxå en bra övning. För man känner verkligen hur man får grym kontakt med både ben och rumpa. Härligt. 

Sen direkt efter detta pass så körde jag prformance hi-intesity. Där hade vi olika övningar som va ketterbells swing, pull ups, Box jump, air squat, armhävningar, situps. Vi skulle göra 25 st av vardera och hinna med så många varv som möjligt på 16 min. Efter det körde vi OTM ( one the minute ) eller på minuten. Det vi skulle göra va burpees och utfallshopp 
2-4-6-8-10-14-16
4-6-8-10-12-14-16 per ben 
OTM innebär att när minuten börjar så gör man sett ett. När man är klar får man vila till nästa minut börjar. Då kör man sett två och så vidare. I början så får man andas ganska så mycket. Men efter att övningarna blir fler så får man andas mindre och mindre och tillslut så hinner man inte ens klart fören man ska börja med burpees igen. Mellan 14 och 16 va det bara burpees som man hann med.

Sen åkte jag hem duschade och åt lite lunch. Sen åkte jag ner till nynäs för att hälsa på min mamma som jobbade. Jag har ju aldrig vart inne i ah-optik så det va kul och se hur det såg ut. Det va jätte fint tyckte jag. En sån mysig butik. Sen va det såklart trevligt att träffa mamma oxå. Jag stannade tills hon slutade och så åkte jag med samma tåg som hon. 

Lilla pixi som va med på picknicken 
Fötter emot vatten ger ju sjukt mycket likes ;)

Blåbärsgröt med kanel, kokosolja och färska hallon mums =)



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0