Okristligt tidigt

Idag va jag uppe sådär okristligt tidigt. Kl ringde 05:15. Min första tanka va som vanligt att snäll död mig nån. Men när ingen gjorde det så va det bara att stiga upp och göra sig i ordning för att åka bussen in till den stora staden för att träna. Jag hade anmält mig till ett transformers pass. Det är verkligen ett roligt pass och typ det enda roliga som fortfarande går nu under sommaren. Men vi jobbade på med dom olika stationerna inne i boxen och utanför. I en övning som vi hade skulle vi göra dips från en stålställning som står ut från boxen. Så man hoppar upp och verkligen gör tunga jobbiga dips med hela ens kropp vilandes på två armar. Två inte så starka armar. Och vi brukar ha ett gummiband så att man ska får lite hjälp. 

Jag gjorde en omgång med dips med gummiband. Men till andra omgången för mig ( man gör 4 på varje station ). Nej men då kommer han fram och tar bort bandet. Jaha men Gud tänkte jag det här kommer ju aldrig att gå. Men jo det gjorde det. Men det va så galet sjukt mycket jobbigare. Men jag klarade av att göra dom. Inte lika många som med gummiband. Men dom som jag gjorde va såå mycket jobbigare. Det är verkligen kul att inse att jag klarar av så mycket mer än vad jag tror att jag gör. 

Efter passet så hade jag ca 30 min innan jag behövde gå och duscha. Så det blev att köra superset på två övningar. Squat med skivstång där jag ökade på vikten och minskade på repsen för varje gång. Utom den sista omgången så jag tog bort lite vikt och körde på 10 reps. Som mest hade jag 50 kilo på stången och när jag körde som sista 10 hade jag 40 kilo. Det känns som att jag kan ta mer men vågar inte lassa på mer utom satsar mer på att få in rätt teknik och att få ordentlig kontakt mer rätt muskler. Andra övningen va push press med stång och att trycka upp stången snabbt och bestämmt och sen jätte långsamt ner. Sjukt jobbigt. Där hade jag som mest 30 kilo på stången och det va galet tungt. Speciellt efter som det ska gå sååå långsamt ner. 

Men det av kul att köra lite på gymmet och det känns bra att jag känner mig bara mer och mer bekväm med att köra ute på gymmet. Jag tycker verkligen att det är super kul med att köra lite tyngre med färre reps och att få ta i ordentligt. Jag är ju inte riktigt van med att ta i på det sättet men verkligen super kul =). 

Sen blev det att åka till jobbet och kriga. Det har vart både upp och ner idag. Ibland va det mycket och göra för att sen bara dö ut. Jag jobbade till 19 idag och ja där emellan va det inte mycket att göra inte. Men ja nu blir det inte så mycket mer än att typ sova. 

Jag känner redan träningsvärken komma smygandes i rumpa och lår. Men framför allt i rumpan. Härligt =). 




Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0