Prformance

Om det är nått som jag verkligen har fått upp ögonen för under den här semestern så är det verkligen dom här prformance passen. Dom är bara så grymt bra och roliga. Idag gick jag först på ett strength och sen ett hi-Intensity. På det första passet så va det som vanligt två övningar som vi fokuserade på och det va back squat och ring push ups. Vi delade in oss två och två med nån i liknande viktklass. Så jag parade snabbt ihop mig med den enda tjejen ja förutom jag själv då ;). Så det va bara att huga tag i en stång och lassa på med vikt. Våran stång som vi hade vägde 15 kilo och sen va det bara att fylla på med vikter. Jag avslutade mitt näst sista set med att ha på 15 kilo + 1,5 på varje sida + stången då på 15 kilo =). Det va tungt men väldigt roligt. Jag måste verkligen bara dra till gymmet oftare och lassa på vikt på en stång och bara köra. 
Sista set där vi skulle göra 10 reps körde jag med 15 kilo på varje sida + stången. Det va tungt. Jag räknar med träningsvärk i morgon. 

Efter det körde jag Hi-Intensity passet och där skulle vi dela upp oss i tre grupper och ha tre olika stationer där vi skulle göra olika saker. 
1. 6 st air squat
6 st russian twist
6 st ketterbells swing 

2. 6 st spurtar fram och tillbaka sen 60 st höga knän
6 st utfall per ben
6 st burpees

3. 6 st pull ups
6 st Box jump
6 st situps 

Vi va på varje station i 6 min och det gällde att hinna med så många varv som möjligt. Roliga och jobbiga övningar som fick både mjölksyran och svetten att spruta. 

Sen blev det att åka hem äta lunch ta det lite lugnt och sen gå ut och gå en promenix i solen. Det va varmt men det fläktade i alla fall mer än vad det gör i min lägenhet. Jag kan meddela att i min lägenhet så är det stadiga 28 grader. Och på frågan om jag inte hat nått fönster öppet så är svaret jo det har jag. Men det hjälper inte sådär jätte mycket när solen typ står i mitt vardagsrum. 

Sen har jag även hunnit med att köra ett speed 'n' Sports pass på sats Haninge. Det är så roligt det passet. Det är mycket kondition och puls och det passar mig alldeles utmärkt. Jag har nog bättre flås än vad jag är stark. Men jag vill lixom va båda två. Jag vill både ha bra kondition och vara stark. Mångsidig helt enkelt. 

Men nu blir det inte så mycket mer än att dö i soffan innan jag ska gå och lägga mig. I morgon så är det kvalitets tid med min familj som står på schemat och det ska bara bli såååå kul. Vi ska ses inne i stan och sen åka en båt där vi ska äta en mysig lunch. Det kommer och bli jätte roligt =). 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0