Puma

Idag så började jag min morgon med att äta chiagröt med en massa gott på :). Sen så blev det att åka in till sats Regeringsgatan och köra två pass. Först prformance strength. Det va två övningar som vi skulle fokusera på och det va Pike push up, feet on Box och singel led deadlift. I den första övningen ska man ha fötterna på en låda eller Box som det så fint heter i crossfit världen. Sen ska arslet va den absolut högsta punkten. Så arslet i vädret och sen ska händerna ner i marken och man ska ha huvudet så nära boxen som möjligt och sen från den där positionen så ska man då alltså försöka sig på att göra armhävningar. Ja det går sådär kan man ju säga. Man får mesta till det om man vill och ha knäna på lådan. Andra övningen va marklyft på ett ben med en ketterbell i varje hand. 

Vi skulle börja med att köra pike push up. Vi skulle göra 6 set med följande reps 10-8-6-6-6-10. När det va klar skulle vi gå över till övning nummer två. Marklyft på ett ben där skulle vi göra 5 set med följande reps 12-10-8-6-10 på varje ben såklart. Sen va det bara att börja om igen. Vi hade 25 min att hinna med så många set och reps som möjligt jag han. Jag kan säga att denna övning bokstavligen talat dödade mina axlar. Och den andra dödade min rumpa och mina ben. Räknar mer fett träningsvärk i morgon. 

Andra passet som ha prformance Hi-Intensity. Där skulle vi börja med att ha en platta hämta en platta som vi skulle jobba med. Jag hade en 10 kilos platta. Vi skulle börja med att köra olika övningar 10 st av varje övning och sen börja om från början igen och såklart hinna med så många varv som möjligt. Vi hade 15 min på oss och då va det bara fullt ös medvetslös. Följande övningar var lyfta plattan från marken och upp över huvudet, utfall med plattan högt över huvudet 10 st per ben, burpees och landa med fötterna på plattan och sen squat och hålla i plattan framför kroppen. Jobbiga övningar som bara blev värre och värre fler varv man han med. Jag tappade räkningen om hur många varv jag hann med. Men svetten sprutade och mjölksyran skrek i musklerna. Sen fick vi två min vila innan vi gick på varv nummer två. Där hade vi 7 min att hinna med så många varv som möjligt och då skulle vi göra 6st push ups, 6st Box jump och 6st global squat ( squat med en ketterbells i händerna ). Även här tappade jag bort räkningen. Men det va galet jobbigt och sjukt roligt. 

Sen blev det att åka hem och äta. Men innan det så gick jag in på xxl och köpte detta coola linne. Jag bara älskar ryggen på den =). Men nu ska jag ta och gå ut och gå en promenix. 






Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0