Schyssta blåbär

Idag så har jag tagit det lite lugnt. Både när det kommer till träning och allt annat. Det blev att köra ett transformers pass på sats zenit och jag kände mig lite trött i kroppen. Inte som i träningsvärk utom mer som att den inte riktigt har återhämtat sig från gårdagens träning. Vilket kanske inte är så konstigt. Eftersom jag tränade på eftermiddagen igår och va  gymmet i morse. Okej jag ska erkänna redan här och nu. Jag va uppe sådär obehagligt okristligt tidigt inte bara för att jag har semester utom för att det är en alldeles för tidig tid att stiga upp på. 05:15 ringde klockan. Och innan någon ens hinner öppna munnen så säger jag det själv. Ja jag vet jag ÄR galen. Men jag ville så gärna gå på det hör passet och hade bokat in mig och stått på reserv för länge sen och först igår kväll plingade det till och jag hade fått en ordinarie plats. Då kan man ju i te bara banga. Så nej det va bara att ställa klockan och stiga upp. 

Jag kände mig oförskämt pigg när klockan ringde. Jag kände mig både nästan mänsklig och det kändes nästan bra att stiga upp så tidigt på morgonen. Massor ut av tid att hinna med massor på. Men som sakt va kroppen kändes lite trött eller så va den helt enkelt inte riktigt vaken kl 07:00 när passet drog igång. Men oj så roligt det va. Jag va glad över att jag kom upp och åkte in för att köra det här. För jag vet hur kul jag tycker att det är. För även om kroppen kändes lite seg så va det ändå roligt. 

Det va en massa olika övningar och stationer som cross training men på en jätte liten yta. Sen blev det att åka hem och äta frukost nr:2. Sen blev det att gå ut en promenix innan regnet kom. Sen har jag bara tagit det lugnt och läst ur en bok som jag har fått låna av Sofia. Haha den är väldrigt rolig och jag sitter typ och skrattar högt för mig själv. 

Men nu blir det att äta middag och göra sig i ordning för att dra in till gullmars möta Sofia och sen vidare till Slussen för att möta upp Haninge gänget. Vi ska ha en Afterwork Tyresö gänget och Haninge gärnet och det ska verkligen bli sååå trevligt =)

Det känns bra att jag kör med schyssta blåbär =)



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0