Sista veckan

Just nu är jag inne på sista veckan av min sem. Vilket känns lite sorgligt och tråkigt. Det har gått sååå fort. Men det ska ju samtidigt bli kul att komma tillbaka och träffa alla jobbarkompisar igen =). Men ja vad har jag gjort. Jag har tränat både igår och idag. Men det märks att det är varmt för man blir så matt och orkar typ inte göra nånting. Men ja idag så började jag morgonen med att ge mig ut och springa. Det va skönt att komma ut på en tur innan det blev allt för mördar varmt. Sen blev det att ta det lite lugnt. Jag va ute och gick en promenix. Innan jag cyklade ner till sats för att köra ett crosstraining pass och sen ett bodypump pass. 

Idag va det Kim som höll i crossen och det märks att han har börjat att hålla i prformance pass för det va lite liknande upplägg idag. Vi började med att dela upp oss två och två. Och göra två övningar som va zombie squat ( jag tror att det hette så i alla fall ). Man skulle ha stången fram på armarna och nyckelbenen och ha händerna rakt ut sen gå ner i en squat och hålla kvar där nere i 3 sek. En jobbig, rolig och lite små knepig övning. Vi skulle göra 10-10-8-8-6-6 reps och när det såklart vi färre reps så skulle vi lassa på mer vikt på stången. I den andra övningen skulle man ligga på golvet och hålla upp benen och armarna från golvet och spänna magen och hålla kvar så så länge man orkade. 

Det va första delen av passet under den andra skulle vi köra 6 st burpees, 8 st fällkniv, 10 st skridskohopp och 12 st situps och hinna med så många varv som möjligt på en viss bestämd tid. Det va ett jobbigt och väldigt roligt pass. Sen körde jag ett bodypump pass och jag tror att jag snart kan lägga på mer på benen och ryggen. Även denna gång så körde jag mer på axlarna, på den andra benlåten och triceps. Sen gjorde jag alla armhövningar på tå =). 

Men nu är jag hemma och har ätit mina bananpankakor med mosade hallon och kvarg. Mums. Men nu blir det inte så mycket mer än att bara ta det lugnt. 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0