Sol

Semester och sol det kan ju inte bli bättre. Jag vaknade upp vid 07:00 och kände mig pigg och glad. Om det berodde på att solen stod högt på himlen eller dom glas rosevin jag drack igår med mycket trevligt sällskap. Ja det vet jag inte. Men jag skuttade upp åt en frukost och gick sen ut och gick en promenix. Det va en skön start på dagen. Sen när jag kom hem så blev det att ladda om och byta om lite snabbt för att sen åka in till stan för att gå på ett Cross training pass på sats Regeringsgatan. 

Idag va fokus på egen kroppsvikt. Vi hade inte en enda hantel. Och man får sig verkligen en tankeställare över hur mycket man kan göra med bara sig egen kropp som hjälp och motstånd. Vi började med att köra första övningen där det gick ut på att göra 100 st jumping Jacks, 80 st mountain climbers, 60 st squat, 40 st situps och 20 st burpees. Vi hade 5 min på oss att hinna klart med allt. Det va precis så att man inte hann. Jag va på burpees nr 17 när han blåste i sin pipa. Efter dessa 5 min fick vi faxist 1 hel minut på oss att dricka vatten få ner pulsen och ladda om för nästa varv. Vi körde denna övning 4 gånger och hade 5 min per gång. 

Sen gick vi över till att göra utfall bakåt och burpees även då hade vi 5 min på oss att hinna med att göra 22-16-10 av vardera. Jag hann klart och då fick man som bonus att räkna uppåt. Sen va det mer magträning innan vi fick krypa hem ;). 

Inna jag åkte hem gick jag in på hm köpte en lång kjol som jag ser ut som en zigenare i och sen ett par crazygröna träningstights. Sen åkte jag hem. Jag funderade på om jag skulle äta en lättare lunch och ge mig ut och springa på en gång eller om jag skulle äta en ordentlig lunch och vänta lite med att springa tills på eftermiddagen då det hade blivit lite svalare. Jag tog mitt förnuft tillfånga och bestämde mig för att avvakta till på eftermiddagen. Så blev att äta en ordentlig lunch och sen ta det lite lugnt läsa i min bok och bara chilla. 

Bestämde redan då att jag skulle ge mig ut och springa kl:18:00. Klockan börjar och närma sig den bestämda tiden. Men nu är det som att arslet är som fast klistrat i soffan. Jag börjar och känna mig ganska så trött. Latmasken håller på att ta över och vinna. Men så tig jag mig i kragen och lyckades få upp arslet ur soffan. Jag tog på mig dom absolut färggladaste plaggen som jag kunde hitta. För att pigga upp och tagga till mig själv. Det gick sådär. Jag kollade mig i spegeln och det såg mest ut som att jag blivit stylad av en clown med mer än en bokstav. 

Men det viktigaste är att jag sen tog mig ut ur lägenheten och började att springa. I början så kände jag mig mest trött. Men benen kändes fräscha. Så bara jag kom in i skogen så kom den här härliga känslan. Det va så skönt att komma ut och springa i skogen. Benen kändes pigga och fräscha. Luften va frisk och det va ett härligt väder. Det blev en bra tid och jag va mycket nöjd med mig själv när jag sen gick hem. Man ångrar nästan aldrig ett genomfört träningspass. Och det gjorde jag verkligen inte idag. Det blev både en och två klappar på axeln. 

Men AWn igår med Haninge gänget va super duper trevligt. Det blev både ett och två glas rosévin på snaps. Vi pratade om allt möjligt. Men det blev såklart mycket jobb prat om olika situationer man har hamnat i och ja om lite allt möjligt. Sen fick jag åka med Helena hem Roger kom och hämtade henne så det va jätte skönt att få åka bil hem. Jag gick och la mig strax efter tolv och somnade på en gång. 

Men ha det såå bäst. 

Glad Carlsson på väg hem
Min nya långa kjol som jag köpte idag som jag ser ut som en zigenare i
Crazygröna träningstights 
En mycket färgglad Carlsson #vågavägrasvart



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0