Träning avklarad

Idag va jag uppe sådär obehagligt tidigt för att hinna med allt innan det blev allt för mördar varmt. Jag hade bokat in mig på ett transformers pass 07:00. Galet tidigt ja jag vet. Men det är så kul det passet idag va vi ovanligt få. Brukar alltid annars vara fullklass men inte idag inte. Det betyder att vi bade färre stationer och desto mer jobb utanför boxen. Där två ut av övningarna va 8 jumping Jacks, 8 air squat och 8 burpees. Vi hade 4 min att hinna med så många varv som möjligt. Sen gick vi på varven igen. 

Sen blev det att åka hem och byta om direkt till springkläder och att ge sig ut. Klockan va nu 09:00 och det va reda varmt. Men det känns inte som att det kommer att bli riktigt lika mördar varmt som det va igår. Men det ändå varmt. Men det va skönt att få springa lite. Haha inte för att jag behöva springa av mig nån överskottsenergi precis. Men det va ändå skönt. 

Men nu ska jag göra mig i ordning för att träffa en kompis för lite strand häng. Ja jag har packat ner bikinin men är inte riktigt helt säker på att jag kommer att bada och det där med att sola är ju inte riktigt mig grej eller. Haha ja Jag vet inte riktigt vad jag ska göra där. Haha typ sitta i skuggan och läsa en god bok =). Det är mer min grej 

bjuder på en svettig selfie 





Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0