Tvättat

Det här med att träna en jäkla massa och samtidigt va en svettapa. Den kombinationen skapar väldigt mycket träningskläder som måste tvättas. Idag va det då dax för den där dagen då jag va tvungen att ta tag i den helt enorma tvätthögen som har tagit över min tvättkorg. Den hade inte bara tagit över och samtidigt tagit upp nästan alla plats i tvättkorgen. Den svämmade även över. Den skrek ta tag i mig. Och ni vet när man ska träna och letar efter kläder att ha på sig. Och vad hittar man. Ja typ ingenting. Där ligger bara dom helt urtvättade och åka neriga taightsen.  Dom man bara inte vill ta på sig för att dom åker ner så att man flashar rumpan i typ alla knäböj och som man får hålla i när man ska springa spurtar eller göra burpees. Men okej det kan gå om jag kan hitta ett linne som är ett långt linne som typ går ner till knäna. Öppnar nästa låda och vad skådar man där. Jo ett annat urtvättat linne som är ett sånt där åka upp linne. Perfekt min outfit kommer att bli tights som åker ner och ett linne som åker upp.

Varning varning ingen bra kombination. Jag ber om ursäkt till alla andra som jag va på gymmet med idag och som fick sig en obehaglig syn och som just nu ligger hemma i fosterställning och hyperventilerar och kommer att drömma mardrömmar i veckor efter det dom fick skåda idag. Men lugn bara lugn. Nu har jag tvättat och kan visa upp mig som en normal människa på gymmet igen. 

Men vad har jag då tränat idag då hehe jo jag började med att springa på morgonen innan det blev allt för varmt. Men det är okej för jag springer i skogen och där är det både svalare och så fläktar det lite. Sen blev det att gå en lång promenix hem. Både för att få va ute i solen och för att få kontroll på svettattackerna. Sen på eftermiddagen så blev det att köra dubbelpass i form av sats power step och den speed 'n' Sports. Det är kul med power stepen för nu har jag kört det fyra gånger så nu börjar jag att kunna lyssna på musiken och i vilken ordning som rörelserna kommer i. Så nu kan jag mer bara lyssna och köra på än att kolla på instruktören och att sen försöka och göra likadant. 

Men det va på mycket trött ben som jag cyklade hem. Men blir det att kolla lite på fotboll innan det blir till att sova. Men först så ska jag ta fram skurhinken och det är inte för att städa utom för att fylla på med vatten sätta ett sugrör i från den och dricka upp typ allt vatten. För det är typ sååå törstig som jag känner mig just nu. 

Men ha det sååå bäst. 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0