Grit cardio

Idag så började jag morgonen på sats spårvagnshallarna och körde Grit cardio. Dagen till äran fick vi även köra den nya releasen av cardio. Fy fan säger jag bara. Den va sjukt jobbig svetten forsade, mjölksyran sprutade och pulsen skenade. Och då va det första gången. Det är alltid svårt första gång av en ny releas. För man måste kolla så mycket mer vad det är man ska göra. För sen när man kan den kan man mer bara köra på och behöver inte kolla så mycket. Men herregud vad jobbig den nya va. Det va lite som nya strengthen lite små rörig och mycket ut av allt i olika tider och sett. Men det ger sig nog med tiden. Sista cardio utmaningen va galet jobbig för benen. Men detta samtidigt kul. Det är med skräckblandad förtjusning som jag ser fram emot dom tre kommande månaderna med dom här övningarna och det här programmet. 

Sen blev det att åka till jobbet och röja, städa och slänga. Jag känner mig typ som en urvriden trasa. Bara för att det är så mycket. Men jag har renast inne i hörnrummets hörnrum som är ett förvaringsrum för skyltfönsterna. Det är fullt från golv till tak med bara en massa skyltmaterial. Det är skyltat, papper, backdrops, reklamprylat blandat med julsaker, påsksaker och en massa massa mer. Det är lite som att det man inte vet vad man ska göra av det ställer man in där. Nu när jag har rensat och slängt typ allt så kan man till och med se golvet. Bertil satt nu kan man ju till och med dansa här inne för att det är så mycket golvyta. Haha och då är det bara en skrubb. Men man kunde nästan inte stå helt på fötterna där inne innan och skulle man ha ut nått fick man ta ut nått annat först. Helt galet. Jag har gått skytteltrafik till sopprummet idag och jag är långt ifrån klar. Men jag är en god bit väg. Ja på den ytan i alla fall. 

Sen efter jobbet så åkte jag in till sats hötorget och va ute och sprang med mitt löpargäng. Det va lite svårt och veta vad man skulle ha sig. Men jag tog linne och t-shirt. Det va ett klokt val. Det va allt annat än kallt. Det va varmt och fruktigt. Men passet gick bra. Det va roligt, utmanande och jobbigt precis som det ska bara. Jag tog grupp nummer 2 som förra gången som springer 4:30 tempo på intervallerna. Det är så att jag hänger med utan att varken ligga i täten eller sist. 

Sen efter det blev det hemgång. Och duscha, äta och nu ska jag sova. I morgon ska jag på mitt första transformers pass. Det ska bli sjukt spännande och samtidigt roligt att få prova på nått nytt. Samtidigt lite läskigt. Men nångång så måste man ju våga prova på nya saker oxå. Så jag aär taggad in för i morgon. 

Men nu sova. 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0