Middag

I måndag så började en ny era på synsam i Tyresö. Vi har rensat och städat som aldrig förr. Allt ska kastas inget ska sparas. Det är ett riktigt hästjobb och Gud vad mycket skräp jag jag har hittat. Det är bara att slänga allt. Jag va helt slut när jag slutade för dagen av allt städande. Men oj vad det behövs. Det har ju varken rensats eller slängts på år och dag. Så ja det finns mycket och göra och det är lååång väg kvar innan vi är klara. 

Så när jag kom hem igår efter ridningen och stallet så somnade jag utan problem. Och jag känner att jag kommer att göra det idag oxå. 
Men idag va jag gymmet på morgonen. Träningsvärken är mycket bättre. Nu kan jag till och med ta händerna ovanför huvudet. Det kunde jag inte göra i måndags. Fy fan det gjorde ont i typ hela kroppen. Jag försökte desperat att hitta en muskel som jag inte hade ont i. Men armarna va absolut värst. Att klä på sig och att byta om ja det va riktigt jobbigt. Att krångla på och av sig sport-bh va outhärdligt. Bara att sätta upp håret  morgonen va en prövning. 

Men i morse va det bättre men inte helt bra. Men bättre i alla fall. Så blev att köra ett cykel pass på 45 min och sen lite styrketräning efter det. Då jag körde marklyft både vanliga och raka, rodd, utfall och lite andra övningar. Ett bra basic pass helt enkelt. På cyklingen va det ett nytt upplägg och fy fan va jobbigt det va. Det är som att hennes pass bara blir tuffare och tuffare efter varje nytt upplägg som hon gör.

Sen har jag då jobbat från 10-19 och fortsatt där jag slutade med att rensa. Jag har rensat tagit hand om butik och kunde. Gjort mina övriga sysslor och försökt att dela på mig samtidigt. Gud just nu känns det som att jag har blivit överkörd av en asfaltsläggare eller nått sånt. Men det kommer att bli kalas bra när det är klart men det känns just nu som att det är långt kvar. 

Sen efter jobbet så va vi ute och åt på mosaik. Det va jätte gott. Jag åt grillar halloumi med sallad till förätit och grillade lammkotletter med rödvinssås, tsatsiki och grönsaker till huvudrätt. Det va verkligen super duper gott. 

Men nu är jag hemma och ska ta och sova är så jäkla trött. 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0