Mycket

Ojojoj idag har det vart mycket på jobbet. Det har gått i ett för mig idag känns det som. Jag har haft hand om butiken och en massa kunder. Visat en massa bågar och sålt en hel del. Det är såklart super duper kul. Sen har jag även gjort inleveranser på en massa linser och rayban solglasögon som har kommit idag. Prismärkt upp dom och hängt ut dom. Lagt fodralen där dom ska vara och ordnat upp i det kaos som har blivit av mitt så annars så fina organiserade ordning bland Ray ban fodralen. Haha jag är som hitler bland just rayban fodralen. Eller jag är nog det bland alla mina ansvars områden. Nåde den som ordnat kaos bland min organisation. Det händer allt för ofta att det hamnar katter bland hermelinerna och tvärtom. Det hamnat carrera bågar bland Vendela och ja jag vet inte hur bågar som ska vara bland 890kr hamnar bakom dom inglasade svindyra Gucci bågarna. Då är det inte bara katter och hermeliner som har bytt plats med varandra utom det är så att jag ser rött. 

Ja jag vet jag är störd och har mer än en bokstavskombination. Men jag tycker om ordning, reda och struktur. Jag hatar att leta efter saker som nån har flyttat på från sin ordinarie plats. Eller att folk inte bara kan se att det är en väldigt tydlig bland rayban fodralen utom dom bara kastar in fodralen hej vilt så att det tar mig sen dubbelt så långtid att reda ut det där. Haha ett typiskt Anna problem i en optiker butik ;). Men förutom att hålla på en typ tre saker samtidigt så har dagen i alla fall gått jätte fort. Min syrra och Emelie va inne idag oxå för Lena skulle göra en synis. Men jag va så upptagen så jag hann bara säga hej, hej då och ta en höjd på dom glasögonen som hon ska ha. Men det hade i alla fall gått bra =). 

Sen har jag såklart hunnit med en del träning oxå. Både på morgonen och på kvällen. Det bästa med att träna på morgonen är att jag då är både vaken och sådär avslappnat lugn så att jag inte orkar få panikiska utbrott på alla saker. Som ex att det är en viss person som typ har två ansvarsområden på hela företaget. Det är att ett beställa hem påsar två beställa hem typ mappar och lite tejp till företaget. Denna person har gått på semester utan att beställa hem så mycket som en påse. Jag tar den sista påsen ute i butiken och ska gå bak och hämta fler. Där kartongen som påsarna ska ligga i ska stå är det helt tomt. Det står inte ens en tom karton. Det står ingenting där. Det är bara golv. Gaaaaaaaaa utbrott nummer ett. Hur jävla svårt ska det vara igentligen att bara göra sitt jobb och kolla att okej jag ska gå på sem nu i tre veckor. Finns det påsar. Svar nej bäst att jag beställer hem så att det finns till dom andra när jag är borta. Men nej. 

Men som sakt va tur att jag hade tränat innan på morgonen för annars hade det gått att steka ägg på min panna. Nu blev jag bara lite lätt synsam röd och blev bara lite lätt svettig och upprörd. Men ja jag fick helt enkelt göra det själv. För gör man det inte själv så blir det inte gjort allt. Så jag lyfta luren och ringde och beställde hem fler påsar. 

En typisk dag på synsam. 

Nu sova!!!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0