Överleva dagen

Idag hade jag en sånär dag ni vet när allt fokus bara ligger på att överleva dagen. Jag va så sjukt galet trött igår så jag gav upp och gick och la mig redan vid nio. Jag va lixom tröttare igår än vad jag va i lördags. Så ja innan nio låg jag i sängen och somnade i fallet på väg ner till kudden. Sov som en gris hela natten och vaknade inte upp fören klockan ringde vid halv åtta. Man kan ju då tycka att jag borde ha vaknat utvilad och pigg och likt en lärka skuttat upp ur sängen och sådär dansat ut till badrummet för att möta min egen spegelbild. Med nya pigga ögon. Jag vaknade upp helt död. Jag va tröttare än när jag gick och la mig. Det va som att jag inte hade sovit en ena minut. Och man känner redan från börjat att det här kommer inte att bli en bra dag. Idag handlar det bara om att överleva dagen. 

Jag va på ett sånt fruktansvärt dåligt och grinig humör. Jag ber om ursäkt till exakt alla som jag mötte, alla kunder, mina kollegor, personalen på Ica, personalen på sats, ja till exakt alla som jag va tvungen att möta eller att prata med. Jag försökte att säga så lite otrevliga saker som möjligt. Kortsakt så försökte jag att säga så lite som möjligt under hela dagen. Inte helt lätt när man jobbar inom service branschen och måste träffa en massa människor hela dagarna. Men dom sakt va jag ber så mycket om ursäkt för mig otroligt dåliga måndags monster humör. Det va inte ens bara ett måndags humör. Det va ett extremt måndags humör. Som typ bara måste infalla sig när planeterna står i en helt galet fel kurs. Låt som aldrig hamna i den kursen igen. Det va så illa att jag stod inte ens ut med mig själv och jag tyckte typ synd om alla som va tvungen att möta mig. 

Men på nått mirakulöst vis så har jag snart överlevt den här dagen. Med hjälp ut av både en överdoserade mängd med kakor och för att jag har räknat ner minuterna tills jag bara får komma hem och dö i min egen bitterhet. 

Dagen blev inte bättre av att jag åkte till sats Odenplan i tron om att det va där jag hade bokat in mig på ett pass och inser att det va inte alls där det passet skulle vara utom på sats Regeringsgatan. Jaha bara att gå ut i regnet igen. Tur säger jag bara att jag va ute i god tid och att t-banan går så ofta och att dom två centrerna ligger så nära  varandra. Jag fick i alla fall träna ut en del av mina aggressioner undar kvällens Grit pass. 

Men nu ger jag upp för dagen. Gå och lägger mig i min bitterhet och hoppas att jag i morgon vaknar upp som en betydligt gladare och piggare människa. För idag va ingen rolig dag för någon. Varken för mig själv eller för min omgivning. 





Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0