Pirra

Idag fick vi en ut av Guds bästa uppfinning. Nämligen en pirra. Vilket betyder att jag kunde gå och slänga en massa saker på jobbet =). Det är redan så mycket bättre. Jag har gått med kartong efter karton med saker, skräp, backdrops och en massa massa mer. Helt galet va mycket det är som ska slängas. Det känns lite galet att slänga alla dom där backdrops med tanke på att jag vet vad dom kostar. Och det känns som att bara slänga tusenlappar i sopporna. Men jag försöker och inte se det så. Och dessutom så är det ju inte mina pengar som jag slänger. Och dom har ju absolut inget värde idag. Det är bara en massa tyg. Dyrt jävla tyg. 

Men vad har jag mer gjort idag än att bara slänga och rensa. Hmm ja jag har sålt en hel del. Det har vart en bra dag med mycket att göra. Men det är kul. 

Igår va jag i stallet och red för sista gången för den här terminen. Vi fick välja häst och jag valde pg. eller jag sa som vanligt att jag kan tänka mig och rida vem som helst och om jag skulle välja så kunde jag rida pg, bubblan, Laura, viola och ja typ vem som helst. Så dom andra fick typ kriga först och så tog jag typ den som blev kvar. 

Men det gick mycket bra. Han va lite loj i början så man gick gå på honom lite. Men när jag hade väckt honom till liv så gick han mycket bättre. Kul med ett bra slut på terminen. 

I morgon blir det en massa jobb och en massa träning. Kul =). Avslutar detta inlägg med lite peptalk till alla därute. 




Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0