Så mycket bättre

Åååå idag när jag vaknade så va det bara en såååå mycket bättre dag. Jag kände det redan i från början. Ja det va ju inte så att jag vaknade upp med ett leende läpparna och att jag över natten hade blivit tio år yngre. Men jag kände inte bara för att gå och dö igen. Utom som att det va en mycket bättre dag än igår. Jag va på ett bättre humör och då känns ju allt bara såå mycket enklare. 

Jag började dagen med att köra ett cykel pass på 45 min på sats zenit. Det va det sista för ett par veckor både för instruktören och för mig. Jag ska snart ha semester och det skulle hon oxå ha. Och jag tänkte nog inte tvinga mig själv upp sådär obehagligt tidigt under min semester om jag verkligen inte måste. 

Så det va till att köra gärnet idag. Det kan jag lova att jag gjorde och det va sjukt jobbigt. Svetten precis som mjölksyran sprutade. Men det va en mycket bra start på min dag i alla fall. Sen blev det att åka till jobbet och äta frukost och sen till att kriga hela vägen till kl:19:00. 

En annan rolig sak som jag måste berätta är att jag har bokat en resa wiiiii. Jag, Sofia, Helena och Lovisa ska åka till Tel Aviv i slutet av september och det ska bara bli såååå kul. Gud vad jag längtar. Haha och jag ha redan bikini ångest. Jag kommer lätt att vara vitast på den stranden i alla fall ;). Men allt är fixat resan är bokad och hotellet är bokat nu är det bara att invänta datumet för avgång. Det kommer att bli super kul och jag längtar redan. Men det är ju som vanligt med lite skräckblandad förtjusning som jag ser fram emot att resabort. Jag är alltid orolig för att resa. Vad kan hända??? Jo allt från att jag kommer bort på flygplatsen till att jag blir bortrövad av minioner, till det att jag blir såld för en kamel och en dromedar och tvingas leva resten ut av mitt liv ute i en öken och livnära mig på att sälja sand. Nej kanske bäst att stanna hemma i alla fall ;). Det känns som att det är säkrast här hemma bland snålblåsten och duggregnet. 

Men först är det nedräkning till semestern. Ska bli såååå skönt. Äntligen få sova ut och känna sig som en människa igen. 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0