Semester

Det känns ju bara så jävla gott att ha semester nu =). Jag började mig morgon med att inte gå upp obehagligt tidigt. Och sen åt jag frukost i lugn och ro medan jag kollade på TV4s morgon program. Sen blev det att åka in till sats Regeringsgatan för att köra ett Cross training pass. Det va ett pass med mycket fokus på egen kroppsvikt och att det kan va så jobbigt med ens egen kroppsvikt är helt galet. Vi hade ett par hantlar och en viktplatta till vår hjälp oxå men annars bara vår egen kroppsvikt. Så skulle vi göra två olika övningar tio reps i två min och hinna med så många varv som möjligt. Det va 4 olika set som vi gjorde två gånger. Sen gick vi över till tabata med en massa burpees. Dessa burpees det är hatkärlek på en väldigt hög nivå. 

Sen efter passet så plågade jag mig en timme inne i stan och gick runt i lite olika butiker. Men det slutade med att jag åkte hem utan att ha köpt en enda sak. Vilket i alla fall glädjer min plånbok och min redan överfulla garderob. 

Hemma blev det sen att ga det lite lugnt äta lunch och sen cykla ner  till sats Haninge. Jag hade bokat in min på satspowerstep. Jag körde det mycket förut men sen så bytte det passet tid och då kunde jag inte gå längre på det. Så efter det har jag inte gått på det passet nått mer. Vilket är tråkigt för det är ett mycket roligt pass. Haha och ja jag kände när vi körde igång passet att det va ett bra tag sen som jag gick på det passet. Jag har glömt bort hur jobbigt och roligt det passet är. Jag kände mig helt lost samtidigt som svetten rann. Jag hade mer på bänkpress låten än vad jag hade senast jag körde och hade nog mer på alla styrkelåtar. Konditionslåtarna ja det inte kondisen som va det svåra utom koordinationen. Haha inte lätt när man är född med två vänsterfötter. Men oj vad kul det va. Det va så att man nästan inte tänkte på att man tränade. 

Sen blev det att balansera ihop kroppen med en bodybalance. Härligt. Men jag kan ju säga som så att gårdagens front squat känns i mina ben idag. Jäklar vilken träningsvärk jag har i framsida lår och i arslet. Men nu blir det inte så mycket mer än att bara ta det lugnt i soffan. 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0