Summer burst

Gårdagen va jätte rolig. Det va fullt drag mycket folk och vi hade bara sååå kul. Det började att tjejerna kom hem till mig vid två. Sen åt vi lunch och hade förkrök lyssnade på bra musik och hade djupa diskutioner om allt möjligt. Sen drog vi in till Gärdet. Och kände in stämningen. Det va kanon väder. Solen stod högt på himlen och det va så varm och skönt. Jag jobbade rejält på min klassiska ray-ban pilot bränna ;). Det blev en öl i baren innan vi gick på toa och sen vidare till scenen. Det va dax för typ den bästa dagen på länge. För på en och samma scen en och samma dag skulle dada life, Calvin harris och David guetta stå och spela. Det va en grym kväll och alla tre va bara så bra. 

Men oj vad trött jag va emot slutet. Jag orkade knappt hoppa och studsa längre. Jag va trött både i huvudet och i kroppen. När det va slut så va det som vanligt ingen panik alla på en och samma gång ;). Alla skulle ut och utgången blev bara smalare och smalare så det blev typ trafik stoppning. Vi åkte bil hem och det var bara så skönt. Det va som en befrielse att äntligen få gå och lägga sig. Jag somnade på en gång och tog en välbehövlig sovmorgon dagen efter. Jag vaknade upp vid strax efter åtta utvilad och glad. 

Haha öppnade handväskan och möttes upp av typ 42 tuggumipaket. Haha ja juste Mikaela även kallad för the schrimp plockade på sig typ två hela nävar med tuggumipaket bara för att dom va gratis. Men hon kunde inte ha dom själv utom jag och Sara fick ha dom i våra väskor. Haha hon är så söt :). 

Men idag har jag inte gjort många knop inte. Kände mig lite mör i kroppen så har tagit en vilodag från typ allt. Va bara först tvungen att googla på det för att ta reda på hur man gör. Men innan det så gick jag en långpromenad på typ nästan två timmar. Det va kalasväder och jag jobbade lite till på sport bh brännan och den klassiska Ray-ban pilot brännan. Sen har jag kollat på frost. Ååå så söt den filmen va och jag älskar att Disney eller pixar vilka det nu är som har gjort den filmen har inspirerats väldigt mycket från Sverige. Igenom att ha mer både fjordingar och en ren :). Sen har jag kollat på svett och etiket. 

Men nu blir det att ladda om för en ny arbetsvecka jippi......not. 


En go och glad Carlsson som drack cava från en Loka petflaska


Grattis tuggummi


David guette




Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0