Summer burst

Igår va jag Sara och Saras kompis Mickaela på summer burst. Det va fullt drag och mycket folk. Det va även full storm. Så det blev ju inte precis att hänga i baren utom vi va ute vid scenen nästan hela tiden för att hålla värmen och för att det va mycket roligare där. Igår va det cazzette och hardwell som vi va inne och lyssnade på. Men idag kommer det och va sååå mycket bättre för idag spelar. Dada life, Calvin harris och David guetta. Det kan ju nästan inte bli bättre. 

Men jag va både trött och mör när jag kom hem igår vad halv ett. Då blev det bums i säng och jag somnade direkt. Vaknade upp vid sju och kände mig pigg. Så jag bokade in min på lördagens Cross Trainingpass i Haninge. Åt frukost och cyklade ner. Det va tema 100 som startdagen igen och jäklar va jobbigt det ska bara då. Att lite burpees kan va så fruktansvärt groteskt gris jobbigt. Men passet gick bra det va kul att jag kunde va med och det va precis så jobbigt som det ska vara. 

Sen cyklade jag hem bytte om och gav mig ut på en löprunda i skogen. Det va oxå precis så härligt som det ska vara. Det blåste lite för mycket bara men förutom det så va det kanon skönt att få komma ut i skogen och få sträcka ut benen. Sen blev det att stretcha lite i solen innan jag gick hem. 

Men nu håller jag på att göra mig i ordning för summer burst. Vid två ska brudarna komma och då börjar förfesten hemma hos mig =). Det blir jordgubbar, vindruvor och så klart lite vin på det ;). 








Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0