Transformers

Idag va då dagen D. Dagen då jag skulle våga mig på att prova en för mig helt ny klass. Det va med nervösa steg som jag tog mig inte till någon sal utom till en jätte stor ställning som ser ut lite som en klätterställning fast för vuxna. Jag lämnade min lapp och väntade med spänning på att klassen skulle börja. Vi delade upp oss i lag två och två. Var på den ena jobbade med en övning inne i Bureå i 30 sek medans den andra jobbade med en annan övning utanför buren. Det va lite som Cross training med ute ute i gymmet och vid en klätterställning och inte i en sal. Men oj så kul det va. Och jobbigt. Jag fick göra en hel del övningar som jag inte har gjort förut. Armhövningar i ringar och nån magövningar som va grym. 

Dom 45 min som klassen va på bokstavligen talat bara flög iväg. Det kändes som att vi knappt hade börjat fören det va dax att gå och duscha. Men svetten över hela mig avslöjade att jag hade visst fått jobba i dom där 45 min som passet va. 

Nej det kommer jag absolut att gå på flera gånger. Har faxist redan bokat upp mig på torsdag om två veckor. För köväntelistan på dom här passen brukar va lika lång som kassakön på mellandagsrean. 

Men nu blir det till att sova jag är helt död. Det har vart mycket på jobbet idag oxå. Det är mycket ut av allt på jobbet just nu. Vi håller på och möblerar om i hela butiken. Allt ska flyttas ställ ska flyttas bågar ska flyttas. Ja allt ska möbleras om. Det va ner och sen upp på ett annat ställe. Det va full fart på alla. Och det va mycket folk som kom från synsam och fixade hur det skulle vara. Jätte kul oxh det kommer att bli så fint när det är klart. Det är redan såå mycket bättre. Och bättre kommer det att bli =). 

Men nu sova. Så att man orkar upp i morgon. 




Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0