Akut sjuk

Idag när jag kom till sats zenit så fick jag reda på att instruktören hade blivit akut magsjuk och att det skulle bli någon annan som skulle hålla i klassen idag. Det visade sig sen att dom hade nästan precis fått tag på en annan instruktör. En morgonpigg en som va vaken och som kunde komma till zenit och som akut kunde köra ett pass. 

Men det blev ett bra pass. Även om jag hade sett fram emot att köra hennes nya härliga upplägg. Får göra det nästa vecka. Men den akut inhoppande instruktören. Körde lika hårt som Therese brukar göra. Det blev både mjölksyra och svett. 

Efte passet blev det att köra lite på gymmet. Blev marklyft 20 st rodd 20 st och triceps armhävningar med drag på tå 16 st X3. Sen körde jag lite mag och core övningar. Sen blev det att gå och duscha och sen åka till jobbet och kriga. Det va blandat på jobbet. Kom det folk så kom alla och va det dött så va det verkligen dött. Jag skyltade om en del och höll på med lite av mitt pyssel som jag har. Sen jobbade jag till 19:00 idag oxå. Men nu är jag hemma har ätit en smoothie och chia gröt. Haha den där chia gröten är verkligen min nya drog. Mums. 

Men nu blir det chill och sen att sova. Men ja det så bäst. 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0