Avicii

gårdagen va helt fantastisk. det va så grymt kul och verkligen oförglömligt. Avicii va bara så jävla bäst som bara han kan vara. och det va helt klart värt den smärta i fötterna som man får efter att ha stått och hoppat och stutsat i två timmar och efter att ha fått fötterna mosade under nån annans fötter både en och två gånger.
 
men det började ju med att madde och sara kom hem till mig vid tre tiden. vi börjad att göra i ordning oss och så klart förkröka. jag drack ju såklart vitt kallt vin med en liten jordgubbe i ;). mums såååå gott. sen åt vi middag för det är viktigt att äta och dricka ordentligt (med vatten oxå) innan man ska ge sig in till den stora staden för att stå och hoppa och studsa i minst två timmar. jag gjore i ordning goda drinkar oxå. med lite sommar tema och jordgubb och hallon smak. den gick hem hos mina gäster som tyckte att den va mycket god =). det tyckte jag oxå. det blev en hel del prat, skratt och såklart avicii på högsta volym på spotify. sen vid 18 tiden så drog vi in. bäst att va ute i god tid tänkte vi. det va skönt för vi kunde ta det mycket lugnt och skönt. började med att hänga in jackan gå på toa och sen ta ett glas vitt i baren. stå och snacka lite mer och tagga till till max. sen blev det tat gå på toa en gång till. för man vill ju inte bli sådär jobbigt akut kiss nödig mitt under konserten lixom. nu va det några fler än vi som skulle gå på toa. men det gick ändå smididgt. sen drog vi ner på golvet för att kriga sig fram till en bra plats.
 
och ja vad ska man mer säga. det finns inte tillräckligt med ord för att kunna berätta hur bra det va. han ägde hela tele2 arena och allt va bara så maxat. det va så sjukt bra och det är verkligen ett upplevelse för livet. detta kommer jag aldrig att glöma. jag älskar ju hans musik och när wake me up kom ja då va lyckan total =). men efter att ha stått upp ett bra tag och sen ha stått och hoppat och stutsat i två timmar, skrikigt sig hes, fått tårna krossade under andras hoppande fötter och fått en och annan armbåge både här och där. ja då kände man sig ganska så mör i kroppen. blodsocker nivån låg på minus och ja en trött anna med ett blodsocker på minus är inte alltid en glad anna. men det är bara att bita ihop och jag riktigt läntade tills jag skulle få komma hem och gå löss och frossa av typ allt i kylen och sen dricka en hink med vatten. det va ganska så varmt och när konserten va slut så va det lite sådär ingen panik alla på en och samma gång. när alla skulle försöka och komma ut och sen hämta sina jackor. nu va det oxå ganska så varmt så man ville bara komma ut och få andas in frisk luft. men där stod vi som packade sillar i en kokande arena. då gäller det att andas och inte ha lätt för att drabbas av panik. men vi kom tillslut ut och kunde gå till garderoberna och sen ut i den friska luften. det va på trötta ben vi gick emot gullmars och sen hann vi precis med en buss som stod inne. som sista personer som klev på bussen blev det att ta dom sista tre utspridda platserna som fanns. jag satte mig bredvid en kille och kände när jag satte mig ner hur trött jag va och hur skönt det va att bara få sätta sig ner.
 
jag lutade huvudet emot jackan blundande och innan jag somnade så tänkte jag att ja killen bredvid mig han får väll putta på mig när han ska av, det gjorde han inte. jag vaknade till vid sågen rondellen då jag höll på att ramla ut i svängen. sen höll jag mig vaken tills vi skulle gå av. det va så skönt att få komma hem. ta av sig skorna, ta bort sminket och få både äta och dricka. vi gickoch la oss vid 2 tiden och jag somnade typ på en gång. vaknade till vid både 7, 8 och vid 9 gick vi upp. tankade hem mulan åt frukost och kollade på både mulan och herkules. haha klassiker ;). vi pratade samtididgt om gårdagen och va mycket överens om hur grymt bra det hade vart. jag kände mig pigg men det blev ju inte så mycket att dricka. sista glaset med vin drack jag vid 8 sån blev det ju inte så mycket mer. så när vi gick och la oss igår så va vi ju nyktra men trötta.
 
sen åkte madde hem och sen åkte sara med sin mamma som kom och hämtade henne. för en mamma och dotter dag =). jag tog det lite lugnt i några timmar innan jag vid 15:20 tiden gick ner till sats haninge för att köra ett cross training pass. det va sjukt roligt och precis lika jobbigt. men det va skönt att få svettas och få upp pulsen. men det va ett nytt upplägg idag. ett upplägg som hette 50. vilket innebar att man skulle göra 50 st jumping jacks, marklyft, ketterbellssving, hopp med knälyft, frivändning med press och sen burpees. det va jäkligt jobbigt. detta gjordes ju såklart på tid oxå. sen när det va klart så skulle vi gå på varven. det blev tre varv med 45 min på varje station och sen ett varv med 20 sek på varje station. haha sen så kröp alla för att hämta en matta för att stretcha. sen gick jag hem och typ dog i soffan.
             

 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0