Fredags Grit

Jag började min fredag morgon sådär obehagligt tidigt med att köra ett Grit strength pass. Eller som en tjej som jag har träffat några gånger på ett Grit pass på söndagar. Hon va där i morse och sa att det va okristligt tidigt. Haha det tyckte jag va riktigt roligt sagt. Men man kan ju inte annat än att hålla med henne. 

Såg när jag bytte om att det va nog lite mörkt och sö hade jag nog lite för bråttom i morse. För strumporna som jag i all hast hade packat ner va allt annat än svarta. Haha dom va snarare chockrosa och som att det inte räckte där så va det en jätte stor gigantisk katt på dom. Hahaha jag höll på att dö. När jag stod där på Odenplan bland alla andra storstads fjompar. 

Vad har mer gjort idag då förutom att börja min morgon sådär obehagligt tidigt. Sen åkt och jobbat och krigat till kl:18:00. Jo jag har tvättat mina träningskläder. Dom hur lixom legat i en hög som bara har växt sådär obehagligt fort och okontrollera. Tills den typ höll på att ramla över mig när jag la dit en till outfit efter ett hårt och svettigt träningspass. Men nu så idag tog jag tag i den där enorma högen och slängde in den i tvättmaskinen =)

Avslutar med en bild på mina otroligt snygga strumpor ;)



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0