Fredagsfys till Fredagsmys

Tre duschar, tre olika tränings aktiviteter och tre ombyten senare. Går jag nu från fredagsfys till fredagsmys. Eller kanske mer fredags död i soffan. Jag va och hämtade ett paket som jag hade beställt och vad hade jag då shoppat hem då. Jo en pulsklocka från polar och en långärmad träningströja från Nike som jag ska ha när jag ska ut och springa. Varför då en pulsklocka. Jo för att jag tänkte att det kan va en jäkligt rolig grej att ha. Man kan få en extra pusch i rätt riktning. Och det är ett roligt sätt att se hur träningen gick. Om man verkligen va så nära döden i puls som man själv kände att man va. 

Sen kommer jag nog mest att använda den till löpningen. Så att jag både kan pulsträna på ett helt annat sätt. När man pulstränar så tränar man efter puls. Att ligga på en viss puls under en viss tid och att under korta snabba intervaller komma upp i en så hög puls som möjligt. Och sen så kommer jag att kunna kolla hur snabbt jag springer på ett helt annat sätt oxå. Så nej det va en mycket bra investering =). 

När jag körde mitt Grit pass idag så va pulsklockan på. Griten va förövrigt sådär sjukt jobbig som den ska vara. Och efter den blev det att gå till Ica maxi och köpa strumpbyxor som jag ska ha i morgon. För då jäklar ska vi slå klackarna i taket och svänga på våra lurviga. Och dessutom få äta en massa god mat och dricka en massa gott ;). Sen köpte jag en massa olika rotfrukter. Jag kände nämligen för att kyckling med en massa rostade rotfrukter i ugn och till det hade jag min keso-fetaost och basilika kräm =) mums. 

Den som säger att det är jätte dyrt att äta nyttig mat förstår jag inte riktigt vad den menar. För jag kan säga som så att det som va absolut dyrast idag när jag köpte mina rotfrukter ja det va strumpbyxorna som gick på 79kr och efter det hade vi broccolin på 10kr haha resten låg under 4 kr. Dyrt???? Not. Sen behövde jag ju lite kyckling och så keso, basilika och fetaost. Men såå gott och såå mycket nyttigare och billigare än en svettig meny från Mc Donalds. 

Men nu blir det att bara ta det lugnt i soffan ett tag innan jag ska ta och sova. 
Men ha det sååå bäst =) 





Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0