Golden hits

Igår va jag på golden hits med Tyresö och Haninge gärnet. Det va verkligen super duper trevligt. Det va mycket god mat, trevlig underhållning, trevligt sällskap och gott att dricka till. Jag satt brevid Helena och vi skrattade ganska så bra åt olika skämt. Underhållningen va rolig dom sjöng lite olika hits. Med det va inte riktigt att som man kunde. Men det va kul i alla fall. Maten va gudomligt god. Vi började med en skaldjurssmörgås och sen blev det hjortfilé som va helt utsökt god. Sen blev det en liten ostbrickan med lite kex och en tomatmarmelad. Nu började klänningen att knaka i sömmarna ;). Men då väntade ju bara en crémebrulle innan all mat va intagen. Men oj vad gott det va. 

Efter all mat och efter sockerkicken så blev det att släppa loss på dansgolvet. Det va som vanligt Haninge och Tyresö gänget som va först upp och längstfram på dansgolvet. Oj vad vi dansade. Haha det blev att hämta mycket vatten i baren. Jag tog det väldigt lugnt med drickan köpta bara en öl i baren och innan det så blev det tre glas vin till maten som ingick. Men det blir ju inte roligare ju mer man dricker och vi hade ju redan så roligt ;). Det va kul att träffa alla igen och få dansaloss på dansgolvet. Men vid halv två så bestämde vi oss för att nej nu kan vi det här. Då va det bara jag Helena och Lovisa kvar av vårt gäng. Så blev att hämta ut jackor och åka hem. Jag kan säga som så att det va tre mycket trötta tjejer som satt på Hötorgets station och väntade på tåget. Och tre tjejer som hade ont i sina fötter. 

Jag typ gick jätte fort från bussen och hem. För jag va bara såååå trött och hade ont i fötterna och ville bara hem och få sova. Ååå det va så skönt att komma hem ta av sig skorna ta bort allt smink och bara få sova. Jag somnade på en gång utan problem. 

Men kul hade vi =)





Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0