Ledig fredag

Idag har jag en ut av mina lediga fredagar och det är ju bara sååå skönt att få va ledig. Jag började min dag med en välbehövlig sovmorgon. Klockan ringde 07:30. Men jag vaknade redan vid 07:00 så låg faxist bara och drog mig en halvtimme. Somnade om lite och gick sen upp när klockan ringde. Blev att direkt hoppa i springkläder  och ge mig ut på en runda redan innan frukost. Det går ganska så bra att springa innan frukost om jag är uppe hyfsat tidigt. Men jag skulle aldrig kunna åka in till stan och träna eller köra ett cykel pass utan nått i magen. 

Men löpningen gick kalas bra. Det va härligt att komma ut och vädret va kanon härligt. Ett bra spring väder. Det va några morgonpigga som oxå va ute i spåret och gick. Det av så skön att kunna få springa i skogen. Njuta av naturen och av att stigen går upp och ner. När rundan va slut så gick jag hem duschade och ät en frukost bestående av. Banan, jordgubbar, kiwi, fikon, mullbär, gojibär och lite müsli till det hade jag havregurt. Mmmmm så gott. 

Sen laddade jag om mina batterier och tog mig i till den stora staden och till Regeringsgatan för att köra ett Cross training pass. Det va ett jätte roligt pass med mycket inspiration från Crossfit. Så vi gjorde tre olika övningar. Som va push press, knäböj och sen situps. Vi skulle göra en övning i 20 sek vila 10 sek och sen på nästa direkt. Så man kan säga att den där vilan va mer att ladda om för nästa övning. Vi gjorde 10 varv av dom olika övningarna så ja det va jobbigt. Och jag kan lova att jag fick upp både pulsen och svettattackerna. Sen nästa set som vi skulle göra va två övningar. Utfallssteg och jumping jacks. Vi skulle börja med att göra 10st utfalls steg eller hopp och sen 20 st jumping Jacks. Det skulle vi klara av på 1 min och när vi va klara fick vi vila tills nästa minut började. Men det va inte bara såhär enkelt. För det va inte så svårt att hinna klart på en minut. Men efter varje varv så skulle vi öka på två st per övning. Så det blev 12 st utfalls hopp och 22 st jumping Jacks. Det slutade med att vi gjorde 30 st utfalls hopp och 40 st jumping Jacks nu va det typ precis att man klarade under en minut. 

Sen va det bara mage. Haha eller bara och bara det va inte så bara för övningen va galet jobbig. Sen blev det stretch och hemgång. Nu har jag ätit min lunch som bestod ut av blåbärsgröt med kanel, kokosolja och hallon i. Till det drack jag en kopp kaffe och en jäkla massa vatten ;). 

Nu blir det chill ett litet tag sen drar jag till sats Haninge och kör ett Grit pass innan det blir hemgång duschning och sen är jäkla massa middag. Nu ska jag bara gå till en dhl kiosk och hämta ut ett paket på lite prylar som jag bar beställt =)



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0