Ledig härlig lördag

Idag har jag haft en sådär härlig ledig lördag. Som så alltid går alldeles för fort. Jag började min morgon med att äta en stadig byggarbets frukost försatts en gå ner till sats Haninge och börja träningen. Jag körde ett Cross training pass för härliga Mikaela. Hennes pass är väldigt mycket inspirerat från crossfiten och det tycker jag är super kul =). Vi började med att köra den mördar jobbiga övningen 50. Det betyder att det är 6 st olika övningar som vi ska göra 50 gånger ut av på så kort tid som möjligt. Dom olika övningarna är jumping Jacks, marklyft med stång, ketterbellssving, upphopp med knäna upp till armbågarna, frivändning med stång och sen alla våras älskade burpees. Jag som försöker och inte fjösa laddade upp med två stänger. En lite tyger och en lite lättare. Den tyngre va till marklyften och då hade jag 12,5 på varje sida och sen andra stången hade jag 10 kilo på varje sida. Den hade jag till frivändningarna. Jag va nog den tjej som hade mest på stången. Haha go hard or go home ;). Eller så är jag bara en galen vilde ;). 

Men asså sen höll jag ju på och dö oxå. Mikaela som är instruktör har kört den hör övningen x-antal gånger och hennes bästa tid är på 8,51. Helt galet snabbt. Men hon sa själv att hon hade laddat upp ordentligt med mycket mat innan och sen låg hon i typ 10 min efte och chippade efter luft och va sen sjuk i två dagar. Men det va det värt. För det va en som hade slagit hennes bästa tid innan och så kunde hon ju bara inte ha det. Hon är så galet underbar =). 

Jag fick en tid på ca 12 eller 13 min kommer inte riktigt ihåg.  För man fick räcka upp handen när man va klar och sen fick man höra tiden. Men det va så galet jobbigt att jag typ hade fullt upp med att få luft att jag inte riktigt uppfattade vad hon sa för tid. Nästa gång ska jag lyssna bättre. Eller försöka i alla fall. Sen gick vi på varven och jag parade ihop mig med en kille som va grymt bra att köra med. Haha han fick ta dom tyngsta mördar vikterna och så tog jag den vikten som jag ville ha. Och när han höll på att dö och tog en paus så puschade det mig att bara höra en till av min för mig tungvikt. Och i dipsen där man bara har sin egen vikt att kriga emot så blev jag bara ännu mer puschad att fortsätta när han tog en liten paus. Haha men att han sen hade en sån där casall väst på sig med jätte mycket extra vikter. Ja det behöver man kanske inte riktigt ta med i beräkningen ;). Han va i alla fall grymt duktig och det gjorde mig duktig =) han sa bra jobbat och jag sa tack det samma bra jobbat efter varje varv. Det är ju inte riktigt alla som gör det. 

Efter mördar passet blev det att gå lite på bandet. Köra lite stretch och sen blev det att gå in i salen igen och köra lite sats core och sen sats energi. Två härliga pass. Där det ena är mag och core träning. Och sen andra ger sån härlig energi. Det är som ett roligt aerobics pass taget från 80-talet som man sen har slängt in i en mixer och sen poppat upp med både bra musik och roliga jobbiga och pulshöjande övningar. 

Men sen blev det att gå hem. Duscha, dricka två liter vatten, en kopp kaffe med mjölk och till det åt jag lunch som bestod ut av kvarg med kiwi och ett äpple och ett päron. Sen gick jag ner till Ica handlade och gick sen hem. Tänkte att jag skulle gå ut och gå en promenix i det härliga vädret. Men när jag kom hem så satte jag mig i soffan och oj vad trött jag va. Helt plötsligt så låg jag i soffan och kände att okej jag har två val. Första valet va att ta mig i kragen och svinga mig själv upp ur soffan och komma ut för att få lite d-vitamin i mig. För vädret ute gick ju verkligen inte att klaga på. Eller så hade jag allternativ nummer två. Det va att ge vika för tröttheten och latheten. Låta den få bestämma ligga kvar i soffan och somna. Men nej det fick bli allternativ nummer ett. Kände att jag har kunnat legat inne hela vintern som den lata mask jag egentligen är och nu när äntligen våren är här så måste jag ju gå ut och uppleva den och inte bara se den från mitt fönster. Så det blev både en och två bitch slap för att sen snöra på mig mina röda converse skor och sen ta på sig dom nyinköpta assa coola Ray-ban solglasögonen. Som ja förövrigt är blå =) men vart skulle jag gå då. Ja jag bestämde mig snabbt för att slå två flugor i en smäll. Det va typ 100 år sen som jag va nere i port 73 så bestämde mig för att gå ner dit och se om det har nått kul sen jag va där sist. Nja det hade det väl inte. Eller det har typ kommit 100 nya butiker. Va inne på lager 157 och va min beskrivning av den butiken är att dom har jätte mycket kläder. Men det finns typ tre olika blusar men typ 100 st av samma blus där typ alla är i str: xs eller xl. Jag lyckades till slut i alla fall hitta en bondelid tröja som jag både tyckte om och som jag hittade i str: m. Det står att den hade kostat 399kr. Vilket känns som ett hutlöst rimligt pris för den tröjan. Men jag gick hem med en tröja rikare och 150kr fattigare =) 

Sen tänkte jag att jag skulle ge mig ut i det här bikini mardröms träsket. Men körde att nej inte idag. Jag va alldeles för trött och började till och med att bli hungrig. Ingen bra kombination. Med tanke på att min kropp inte är skapt för att visas upp i nån bikini som sitter alldeles för tajt på vissa ställen och för lös på andra. Så tar det typ 50 butiker och 10000 provade bikinisar senare för att hitta en som typ ändå inte sitter helt perfekt utom mest bara fick duga. Så nej kände inte som att jag va redo för det. 

Utom bestämde mig för att gå hem och äta middag i stället. Nu är maten intagen och jag sitter här i min soffa under min mysiga filt och kollar shrek. 

Dagens träningspass
Haha jag tror att jag höll på att dö där ett tag under Cross training passet. Det är den högsta maxpulsen som jag har fått på ett pass =)

Redo för att gå ut och möta våren i mina sten coola nya Ray-Ban solglasögon
Tröjan som jag köpte idag
Min middag som blev en Lax och räksallad med get chevreost sen hade jag gurka, paprika, soltorkade tomater, körsbärs tomater, avokado och morot i över pressade jag en halv citron. Mums. 



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0