Ledig

Jag har vart ledig i fyra hela dagar nu och det känns helt sjukt. Och det har ju gått så fort oxå. Jag vill men samtidigt vill jag inte tillbaka. Haha men i morgon är det tillbaka till verkligheten oavsett om jag vill det eller inte. Då kommer klockan att ringa sådär obehagligt tidigt igen. Men idag så blev det att ta en god och välbehövlig sovmorgon till kl:08:00. Så blev det att gå upp äta frukost i lugn och ro. Som bestod ut av en banan, lite jordgubbar och så lite kvarg på det. Sen har jag vart ute och sprungit en runda. Jag ville ju såklart springa i skogen. Men dessa vädergudarna. Som för övrigt verkar har svårt bestämma sig och att komma överens om vilket väder vi ska ha i detta land. Så det blev ju inte att spring i skogen i alla fall. För det va nått vitt som låg på marken. Och jag tänkte att försöka och ge sig ut och springa i skogen är som att be om att få ramla och bryta minst ett ben. 

Så nej det blev att springa min asfalts runda på 1 mil i nått snöblandat slask. Det va kanske inte jätte super duper mysigt. Men det va ändå skönt att komma ut och få springa lite. Ska verkligen försöka och komma ut på lite fler springrundor nu när våren kanske kan komma tillbaka igen. 

Men nu blir det fika i form av lite jordgubbar, kaffe, en apelsin och så en bra tidning såklart. Sen blir det att åka till sats Haninge och köra ett Grit strength pass och ett ABSolution pass och sen ska jag ner till stallet och rida =). 




Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0